Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον παιδοκτόνο της Πετρούπολης - Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον παιδοκτόνο της Πετρούπολης - Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

Ενώπιον του Εισαγγελέα βρέθηκε σήμερα ο 56χρονος πατέρας της Ειρήνης, ο οποίος κατηγορείται ότι στραγγάλισε, μαχαίρωσε και έκαψε την 18χρονη κόρη του μέσα στο σπίτι τους στην Πετρούπολη, στις 30 Αυγούστου του 2017. 

Η μητέρα της Ειρήνης και πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου μάλιστα, είχε ξεσπάσει στο STAR λέγοντας πως o πρώην άντρας της σκότωσε την κόρη τους, επειδή ήξερε την αγάπη της για την Ειρήνη και ήθελε να την εκδικηθεί. 

«Πήρα χάπια, δεν ήθελα να κάνω κακό στο παιδί μου»

«Πήρα δύο κουτιά χάπια. Γύρισε το μυαλό μου και ο κόσμος όλος. Άρχισα να λέω στην Ειρήνη για τα μηνύματα και δεν τα παραδεχόταν. Δεν ξέρω τι έγινε από εκεί και πέρα» ισχυρίστηκε στην απολογία του ο κατηγορούμενος. 

Ο 56χρονος εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δε θυμάται τίποτα για το έγκλημα. «Δε θυμάμαι τίποτα. Δεν ήθελα κάνω κακό στο παιδί μου. Τα φάρμακα τα πήρα όχι για να γίνω επιθετικός στην Ειρήνη αλλά γιατί ήθελα να τελειώσω. Έκανα μεγάλο κακό, πρέπει να τιμωρηθώ γι’ αυτό. Δεν ήξερα τι έκανα από τη στιγμή που πήρα τα χάπια. Κανένας δεν είπε στο Δικαστήριο, ότι δεν αγαπώ το παιδί μου, ότι τα ξεχώριζα ή ότι δεν έκανα τα πάντα γι’ αυτά».

Σε ερώτηση του Εισαγγελέα αν η φυγή της συζύγου του στην Κέρκυρα, δημιούργησε στον ίδιο μένος, ο κατηγορούμενος απάντησε: «Όχι δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Είμαι ήρεμος. Ακόμα και η πρώην σύζυγος μου δεν είπε ότι δεν ήμουν σωστός απέναντι στο παιδί μας ή βίαιος».

Ερωτηθείς αν έχει μετανιώσει, είπε: «θέλω να πάω δίπλα της!».

Τέλος, ο 56χρονος παιδοκτόνος είπε ότι αγαπούσε πάρα πολύ την κόρη του και  σε ερώτηση αν τη σκότωσε, ομολόγησε λέγοντας «αυτό φαίνεται».

Καταπέλτης ο Εισαγγελέας – «Πρόκειται για ψυχρό δολοφόνο»

«Ψυχρό δολοφόνο» χαρακτήρισε τον 56χρονο ο Εισαγγελέας. «Ο θάνατος του κοριτσιού ήταν μαρτυρικός. Ο δολοφόνος προσπάθησε με τέσσερις τρόπους να την εξοντώσει. Πρώτα με μαχαίρι, μετά με πυρκαγιά, μετά προσπάθησε να τη στραγγαλίσει και στη συνέχεια έπεσε πάνω της κλείνοντας της το στόμα και τη μύτη» τόνισε. 

Ο Εισαγγελέας σημείωσε πως μοναδικός σκοπός του 56χρονου πατέρα ήταν να σκοτώσει τη 18χρονη.  «Ήταν τόσο αποφασισμένος να σκοτώσει το παιδί του που ούτε μια φορά δε διστάζει. Η κοπέλα αντιστέκεται. Φώναζε βοήθεια, δεν ήθελε να πεθάνει ήθελε να ζήσει» είπε χαρακτηριστικά. 

«Αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι ο συγκεκριμένος δράστης είναι καλός ηθοποιός, ξέρει να ασκεί έλεγχο στους ανθρώπους και χρησιμοποιήσει τα παιδιά του και κυρίως την Ειρήνη για να φέρει πίσω τη σύζυγό του. Όταν κατάλαβε ότι αυτό δεν μπορούσε να συμβεί προέβη στο έγκλημα από εκδίκηση», κατέληξε ο Εισαγγελέας στο δικαστήριο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα