Βρέθηκε ο 12χρονος Παναγιώτης: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια

Βρέθηκε ο 12χρονος Παναγιώτης: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια

Στις 2/11/2018 και μεσημεριανές ώρες βρέθηκε ο Παναγιώτης Σ., 12 ετών, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 31/10/2018 από την περιοχή της Νίκαιας.

Σημαντικό ρόλο στην εύρεση του ανήλικου έπαιξε η δημοσιοποίηση των στοιχείων του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ευαισθητοποιημένος πολίτης που είχε πληροφορηθεί για την αναζήτηση του Παναγιώτη Σ. μέσω της δημοσιοποίησης της φωτογραφίας του από το «Χαμόγελο Του Παιδιού», τον εντόπισε να περιφέρεται μόνος του. 

Άμεσα ενημέρωσε τις Αστυνομικές αρχές και κινητοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου ο Παναγιώτης να βρεθεί σε ασφαλές περιβάλλον, δίπλα στους δικούς του ανθρώπους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εύχεται αυτή να είναι η τελευταία περιπέτεια για τον Παναγιώτη, καθώς κάθε φορά που ένα παιδί πρόσφυγας βρίσκεται στο δρόμο, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να πέσει θύμα διακινητών. 

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα