Βούλα: Εκτέλεσαν 46χρονο επιχειρηματία έξω από το σπίτι όπου βρίσκονταν τα παιδιά του

Βούλα: Εκτέλεσαν 46χρονο επιχειρηματία έξω από το σπίτι όπου βρίσκονταν τα παιδιά του

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία από τον εντοπισμό ενός νεκρού άνδρα στην περιοχή της Βούλας. 

Συγκεκριμένα, έξω από το σπίτι του στη Βούλα εκτελέστηκε εν ψυχρώ ο επιχειρηματίας Γ. Μ., την ώρα που μέσα σε αυτό έπαιζαν αμέριμνα τα δύο μικρά παιδιά του που απέκτησε από το γάμο του με γνωστό μοντέλο που συμμετείχε στο reality μόδας, “My Style Rocks”.

Αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ – ΜΠΕ αναφέρουν ότι το θύμα δέχθηκε επίθεση από αγνώστους μόλις βγήκε από το σπίτι του και μπήκε στο αυτοκίνητό του. Φέρεται να εκτελέστηκε με τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες από πυροβόλο όπλο, στο στήθος και στην πλάτη που τον τραυμάτισαν θανάσιμα. 
 
Ο 46χρονος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης εταιρείας security προσπάθησε να βγει από το μικρό Smart του για να σωθεί, όμως οι εκτελεστές του δεν του έδωσαν καμία ευκαιρία και τον γάζωσαν με τα όπλα τους, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο μες στη μέση του δρόμου. 
 
Εκείνη την ώρα μάλιστα, η Ελληνό – Ουκρανή σύζυγός του, έκανε πασαρέλα στο πλαίσιο του Athens Fashion Week για τον οίκο Kathy Handels, χωρίς να γνωρίζει ότι ο σύζυγός της είναι νεκρός, ενώ τα δύο μικρά παιδιά τους βρίσκονταν μέσα στο σπίτι. 
 
Έντρομος έφτασε στο σημείο ο πατέρας του 46χρονου, ρωτώντας τους αστυνομικούς με αγωνία αν ο γιος του είναι καλά. 
 
Η αστυνομία ερευνά αν η δολοφονία αυτή εντάσσεται στον πόλεμο των νονών της νύχτας που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό. 
 
Το θύμα είχε το παρατσούκλι «Αυστραλός», καθώς είχε ζήσει χρόνια εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα τόσο ο 46χρονος, όσο και η οικογένειά του είχαν αντιμετωπίσει κατηγορίες για διακίνηση κοκαΐνης τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Αυστραλία. 

Πρόκειται για το δεύτερο ανάλογο περιστατικό, μόλις μια μέρα μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε άνδρας στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά.

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα