Αγόρασε ΙΧ μέσω ίντερνετ έναντι 4.500 ευρώ και την πάτησε!

Εξιχνιάστηκε σήμερα (από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου περίπτωση απάτης που διαπράχθηκε σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου μέσω διαδικτύου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 33χρονος, έπειτα από ανάρτηση ηλεκτρονικής αγγελίας σε ιστοσελίδα σχετικά με την πώληση Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, έπεισε δύο αλλοδαπούς ηλικίας 18 και 49 ετών μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, να του καταβάλλουν σε τραπεζικό λογαριασμό, μέρος του συμφωνηθέντος χρηματικού ποσού, αποσπώντας τους το ποσό των 4.500 ευρώ, για την αγορά του οχήματος, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχει ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία.

Από την αστυνομική προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου και την κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του δράστη και στη συνέχεια,  αφού ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου, συνελήφθη το 33χρονος ημεδαπός σήμερα (24.10.2018) το πρωί σε περιοχή της Αττικής.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί αρμοδίως.

flashnews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα