Μη φύγεις, παιδί μου, θα σε σκοτώσει - Τραγικό φινάλε για την Αγγελική Πεπόνη

Μη φύγεις, παιδί μου, θα σε σκοτώσει - Τραγικό φινάλε για την  Αγγελική Πεπόνη

Τέλος στην υπόθεση της εξαφάνισης της 25χρονης Αγγελικής Πεπόνη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στις 16 Ιουνίου του 2010, έδωσαν οι εργαστηριακές εξετάσεις σε κρανίο που βρέθηκε στην βιομηχανική περιοχή της πόλης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το κρανίο ταυτοποιήθηκε και ανήκει στην άτυχη 25χρονη.

Στο μακάβριο εύρημα, που εντόπισαν εργαζόμενοι σε συνεργείο καθαρισμού λείπει η κάτω γνάθος,

Στο σημείο δεν εντοπίστηκαν άλλα τμήματα ανθρώπινου σκελετού

Η εξαφάνισή της είχε απασχολήσει εκείνη την εποχή τα μέσα ενημέρωσης.

Δραματικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης της πανέμορφης Αγγελικής Πεπόνη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τον Ιούνιο του 2010 στην Πρέβεζα, αφού μια νέα μαρτυρία «φωτιά» αποκαλύπτει τον εφιάλτη που ζούσε η άτυχη 26χρονη στα χέρια του φίλου της.

Η γειτόνισσα που γνώριζε καλά την κοπέλα αποκάλυψε ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που η μητέρα της και η αδελφή της προσπαθούσαν να την κρατήσουν σπίτι, φοβούμενες ότι ο φίλος της θα τη σκότωνε: «Μία μέρα ήρθε αυτός με το μηχανάκι και η Αγγελική βγήκε από το σπίτι και πήγε κοντά του. Ξαφνικά, της έδωσε ένα χαστούκι και τη διέταξε να πάει στο σπίτι της, λέγοντάς της “ανέβα πάνω στη γριά”, για να πάρει χρήματα κι έπειτα να κατέβει πάλι».

Η γυναίκα είχε δει πολλές φορές τον 59χρονο να χτυπάει την Αγγελική και περιέγραψε χαρακτηριστικά για τον ξυλοδαρμό της: «Αυτό έγινε πολλές φορές, τη χτυπούσε, την έσπρωχνε. Το είδα από τη βεράντα μου. Θυμάμαι τη μέρα που εξαφανίστηκε. Νομίζω πως γινόταν φασαρία, την κρατούσαν η μαμά και η αδελφή της, και της έλεγαν να μη φύγει: “Παιδί μου, μη φύγεις, θα σε σκοτώσει”». Το ίδιο κλίμα περιγράφει και ένας φίλος της κοπέλας, ο οποίος τη γνώρισε σε κέντρο απεξάρτησης.

«Η οικογένειά της την κλείδωνε στο σπίτι για να μη συναντήσει τον φίλο της κι εκείνος της άφηνε το σακουλάκι με τη δόση κάτω από το χαλάκι της εξώπορτας ή μέσα στις γλάστρες» αποκάλυψε στο Star, προσθέτοντας ότι την είχε δει με μελανιές στο πρόσωπο και με σπασμένο χέρι και ότι η Αγγελική δεν είχε δεσμό με τον 59χρονο, αλλά έκανε σεξ μαζί του για να της δίνει τη δόση της! 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα