Τρόμος στον Έβρο για το ληστή με τα πράσινα γάντια

Τρόμος στον Έβρο για το ληστή με τα πράσινα γάντια

Σε δύο χωριά φαίνεται ότι έχει «χτυπήσει» τις τελευταίες ημέρες ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία, καθώς έχει σκορπίσει τον τρόμο στην περιοχή του Έβρου.

Πρόκειται για έναν ψηλό και αδύνατο άνδρα, ο οποίος φοράει πράσινα γάντια και πιθανότητα στολή ή φόρμα εργασίας, ώστε να μοιάζει με τεχνικό.

Η αστυνομία έπειτα από δύο περιστατικά στον Κέραμο και στο Ασημένιο, πιθανολογεί ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, το οποίο καταφέρνει και μπαίνει αρχικά στις αυλές και στη συνέχεια μέσα στα σπίτια όπου κατοικούν μόνες τους γυναίκες και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου τις κλέβει και τις χτυπά.

Στο τελευταίο περιστατικό στο Ασημένιο Διδυμοτείχου, μία 68χρονη γυναίκα, βγήκε το πρωί από το σπίτι της, με σκοπό να πετάξει τα σκουπίδια. Όταν έμπαινε στην αυλή είδε έναν άνδρα με πράσινα γάντια και θεώρησε ότι πρόκειται για άτομο το οποίο θα δει το ρολόι του ρεύματος και μπήκε μαζί του στην αυλή. Η γυναίκα όμως, κατέληξε στο νοσοκομείο, καθώς ο ληστής υπό την απειλή μαχαιριού τη λήστεψε ασκώντας πάνω της σωματική βία.

Ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε και πριν λίγο καιρό στον Κέραμο Ορεστιάδας. Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για τον ίδιο ληστή, τον οποίο αναζητά, προκειμένου να βάλει τέλος στην εγκληματική του δράση.

thrakinea.gr