Ε-mails Λαγούδη σε συγγενή της: Χάνομαι, δεν είμαι καλά. Καταρρέω

Ε-mails Λαγούδη σε συγγενή της: Χάνομαι, δεν είμαι καλά. Καταρρέω

Πάνω από 40 φορές την ημέρα μιλούσε η Ειρήνη Λαγούδη με τον γιατρό πρώην σύντροφό της μέχρι και μία εβδομάδα προτού βρεθεί νεκρή

Οι σπαρακτικές τελευταίες επικοινωνίες της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη με συγγενικό της πρόσωπο, αλλά και με τον γιατρό πρώην σύντροφό της, που μαρτυρούν την απόγνωση στην οποία είχε περιέλθει μετά τον χωρισμό τους, έρχονται στο φως, καθώς βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την υπόθεση του θανάτου της. 

Από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών αποκαλύπτεται ότι το παράνομο ζευγάρι επικοινωνούσε διαρκώς τον τελευταίο μήνα, με τις εκατέρωθεν κλήσεις να φτάνουν τις 40 την ημέρα (!) από την 1η έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017, δηλαδή έως μία εβδομάδα προτού βρεθεί νεκρή μέσα στο μισοκαμένο χρυσαφί Ford Ka.

Η αποκάλυψη

Και ενώ ο μεγαλογιατρός, με τον οποίο φέρεται ότι διατηρούσε τέσσερα χρόνια παράνομο δεσμό, βρίσκεται πλέον στο κάδρο των ποινικών διώξεων που άσκησε η Εισαγγελία Αγρινίου, συγγενής της 44χρονης αποκαλύπτει τα δεκάδες e-mails που έλαβε από αυτήν λίγες μόλις ημέρες πριν από τον θάνατό της. «Χάνομαι, δεν είμαι καλά. Καταρρέω. Εσύ, ως άνδρας, τι θα έκανες στη θέση του; Πάρ’ τον τηλέφωνο σε παρακαλώ, γιατί εμένα δεν μου απαντά» φέρεται ότι του έγραψε μεταξύ άλλων η Ειρήνη, ζητώντας του να μεσολαβήσει στον γιατρό για να επικοινωνήσει μαζί της. 

Ο συγγενής της, που ενημερώθηκε από την ίδια για τον χωρισμό, φέρεται ότι είναι το πρόσωπο που το βράδυ της 6ης Ιανουαρίου 2017 τηλεφώνησε στον πρώην σύντροφό της ρωτώντας τον εάν είναι μαζί, καθώς η οικογένειά της είχε αρχίσει να ανησυχεί, γιατί δεν μπορούσε να την εντοπίσει.

Ο γιατρός φέρεται ότι του απάντησε αρνητικά και είπε ότι δεν είχαν επικοινωνήσει ξανά από την Παρασκευή που είχαν χωρίσει. 

Τη μοιραία ημέρα, όμως, όπως φέρεται ότι υποστήριξε ο γιατρός στην κατάθεσή του στις αστυνομικές Αρχές, δέχτηκε ένα μήνυμα στο viber από την Ειρήνη, που του έγραφε: «Θα τα πούμε σε μία άλλη ζωή. Σε αγάπησα πολύ. Ησουν πολύ σημαντικός για εμένα».

Το μήνυμα αυτό ωστόσο δεν βρέθηκε ποτέ, καθώς ο φίλος της υποστήριξε ότι το διέγραψε αυτομάτως, γιατί ήταν μαζί με τη σύζυγό του.

Αλλωστε, το κινητό της 44χρονης δεν εντοπίστηκε, με αποτέλεσμα κανείς μέχρι στιγμής να μην μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τον ισχυρισμό του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα