Σαντορίνη: Εικόνες που προβληματίζουν στο λιμάνι

Σαντορίνη: Εικόνες που προβληματίζουν στο λιμάνι

Οι εικόνες από τη Σαντορίνη κάνουν το γύρο του διαδικτύου και δίνουν τροφή για συζητήσεις. Η κίνηση στο λιμάνι ήταν απελπιστική, πριν από λίγες μέρες και οι ταξιδιώτες έδωσαν μάχη για να μην χάσουν το πλοίο της γραμμής.

Αναγνώστης του NewsIt.gr, έστειλε το επόμενο βίντεο και σχολιάζει: «Σαντορίνη 2018. Ο παγκόσμιος τουριστικός προορισμός με το λιμάνι της ντροπής! Η κίνηση ήταν τέτοια που δεν μπορούσε κανείς να φτάσει στο λιμάνι σε λιγότερο από 1,5 ώρα.



Πολλοί επιβάτες αναγκάστηκαν να κατέβουν τις στροφές του Αθηνιού με τα πόδια για να προλάβουν το πλοίο περνώντας ανάμεσα από φορτηγά, λεωφορεία και αυτοκίνητα. Αποκορύφωμα ένας πατέρας που έβαλε τα παιδιά του πάνω στις βαλίτσες με τις ρόδες και τις τσουλουσε τρέχοντας στην κατηφόρα. Η κατάντια ενός νησιού κοσμήματος με υποδομές τριτοκοσμικης χώρας».
Το βίντεο από το λιμάνι στη Σαντορίνη
Η άλλη όψη του νομίσματος στη Σαντορίνη

Το περιεχόμενο του βίντεο αναδεικνύει με περίτεχνο τρόπο τις παροχές φιλοξενίας που προσφέρει ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Σαντορίνη, καταφέρνοντας να κερδίσει το χρυσό βραβείο ανάμεσα σε 50 συμμετοχές απ’ όλο τον κόσμο που έλαβαν μέρος στο φεστιβάλ.

Το 9th Cannes Corporate Media&Tv Awards που διεξήχθη 26-27 Σεπτεμβρίου στις Κάννες θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ στην κινηματογραφική βιομηχανία των εταιρικών φιλμ και η εταιρία παραγωγής “NeedAFixer” ελληνικών συμφερόντων με έδρα το Λονδίνο και παραρτήματα σε 20 χώρες, είναι μια απο τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής σε διεθνές επίπεδο.

newsit.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα