Πειραιάς: Ληστής εισέβαλε σε σπίτι και απείλησε 17χρονη. Μην τολμήσεις να φωνάξεις

Πειραιάς: Ληστής εισέβαλε σε σπίτι και απείλησε 17χρονη. Μην τολμήσεις να φωνάξεις

Πανικός στο κέντρο του Πειραιά το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς ένοπλος εισέβαλε σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου και απείλησε με όπλο 17χρονη.

Σύμφωνα με όσα είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς, ο δράστης την ακινητοποίησε και αφού της απέσπασε χρήματα -200 ευρώ- και κοσμήματα τράπηκε σε φυγή. 

Αυτή την ώρα στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του.

Η μητέρα της 17χρονης, μιλά στο newsit.gr και περιγράφει τις σκηνές τρόμου που έζησε η κόρη της. «Αυτός ήταν ανάστατος και γύρναγε πέρα – δώθε. Μετά παίρνει ένα σκουπόξυλο κι άρχισε να βαράει τους καθρέφτες. Μετά παίρνει ένα ποτήρι, το ‘σπασε και έκανε το παιδί μου έτσι (σ.σ. δείχνει ότι έβαλε το σπασμένο γυαλί στο μάγουλο της κοπέλας). Της έλεγε «πες μου πού είναι τα λεφτά, πες μου πού είναι τα λεφτά»», τονίζει.

Η γυναίκα συνεχίζει, λέγοντας πως η κόρη του έλεγε στον ληστή πως τα λεφτά ήταν στο ντουλάπι κι εκείνος της έλεγε: «Όχι αυτά τα βρήκα. Άλλα, άλλα και την έκανε έτσι και την γρατζούναγε»!

Η μητέρα της κοπέλας τονίζει ακόμη πως σύμφωνα με όσα άκουσε η κόρη της, ο άνδρας που μπούκαρε στο σπίτι για την ληστεία ήταν Έλληνας.

Η γυναίκα σημειώνει ακόμη πως η κοπέλα είχε γρατζουνιές στο πρόσωπο και λίγο αίμα, ενώ το σπίτι ήταν ανάστατο από την ληστεία. Μεταφέροντας τα λόγια της κόρης της, τονίζει: «Μόλις μπήκα, μόλις άνοιξα την πόρτα, ήταν αυτός με το όπλο και φορώντας κουκούλα. Μου λέει μπες μέσα και άφησε τα πράγματά σου. Μην τολμήσεις να φωνάξεις«!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα