Δικηγόρος οικογένειας Κωστόπουλου: Καταρρέει το σενάριο της ληστείας

Δικηγόρος οικογένειας Κωστόπουλου: Καταρρέει το σενάριο της ληστείας

Καταρρέει το σενάριο της απόπειρας ληστείας του κοσμηματοπωλείου από τον Ζακ Κωστόπουλο, ενώ εξασθενεί το ενδεχόμενο της απόπειρας κλοπής.

Αυτό δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ η Άννυ Παπαρούσου, δικηγόρος της οικογένειας του νεαρού που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από άγριο ξυλοδαρμό στην Ομόνοια.

«Είναι πάρα πολύ πιθανόν ο Ζακ να μπήκε για άλλους λόγους και σε καμία περίπτωση για ληστεία. Είχαμε το ενδεχόμενο της απόπειρας κλοπής, αλλά φαίνεται ότι και αυτό σιγά σιγά εξασθενεί», ανέφερε.

«Έχουμε ενδείξεις ότι βρισκόταν σε μία κατάσταση δύσκολη, ότι κατέφυγε στο κατάστημα. Δεν αληθεύει ο ισχυρισμός του κατηγορούμενου ότι αφαίρεσε πράγματα», πρόσθεσε η κ. Παπαρούσου.

Αναφορικά με το νέο βίντεο που καταγράφει την απάνθρωπη αντιμετώπιση του 33χρονου και από τους αστυνομικούς, ενώ βρίσκεται αιμόφυρτος στο έδαφος, η Άννυ Παπαρούσου ανέφερε: «Αυτή η συμπεριφορά πέραν της προφανούς αντίθεσης σε κάθε έννοια έννομης τάξης και πολιτισμού συνιστά κακούργημα. Είναι βασανιστήριο και τιμωρείται ως κακούργημα σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα. Είναι βασανισμός. Αυτός είναι ο ποινικός χαρακτηρισμός».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα