Οικογενειακή τραγωδία: Ορφανά τα παιδιά της καθηγήτριας που σκοτώθηκε στην Τιθορέα

Οικογενειακή τραγωδία: Ορφανά τα παιδιά της καθηγήτριας που σκοτώθηκε στην Τιθορέα

Μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει η τραγωδία που συνέβη το πρωί με το τροχαίο δυστύχημα, μετά τη σύγκρουση τρένου με ΙΧ στην Τιθορέα που έφερε το θάνατο 49χρονης καθηγήτριας.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών, είχε χάσει τον άντρα της πριν από δυο χρόνια και έτσι με τον δικό της θάνατο έμειναν ορφανά τα δυο τους παιδιά, το ένα ανήλικο και το άλλο ενήλικο.

Οδηγός ήταν η 55χρονη Γυμνασιάρχης και συνεπιβάτες η 49χρονη και δύο άνδρες ηλικίας 40 και 51 ετών συνάδελφοί της, όλοι καθηγητές στο Γυμνάσιο της Κ. Τιθορέας.

Σύμφωνα με τον ΟΣΕ επρόκειτο για την αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο από την παλιά γραμμή Λειανοκλαδίου – Τιθορέας.

Το αυτοκίνητο με τέσσερις επιβάτες προσπάθησε να περάσει τη διάβαση όταν συγκρούστηκε με το διερχόμενο τρένο, το οποίο παρέσυρε το ΙΧ για τουλάχιστον 1 χλμ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στη διασταύρωση του Μοδίου σε φυλασσόμενη σιδηροδρομική γραμμή, τους έπιασαν οι μπάρες και περίμεναν αρκετή ώρα πίσω από ένα άλλο αυτοκίνητο που είχε κι εκείνο σταματήσει για να περάσει η αμαξοστοιχία 1511 που είχε προορισμό την Αθήνα.

Όπως λένε συνάδελφοί τους, αλλά και κάτοικοι της περιοχής στο lamiareport.gr προφανώς η οδηγός πίστεψε ότι ήταν μία από τις πολλές φορές που οι μπάρες είχαν μείνει κατεβασμένες μετά την έλευση του τρένου και προσπάθησε να διασχίσει τη γραμμή ώστε να μη καθυστερήσουν στο μάθημα χωρίς λόγο.

Δυστυχώς δεν είδε την αμαξοστοιχία που τους παρέσυρε για σχεδόν ένα χιλιόμετρο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 49χρονης καθηγήτριας, η οποία ήταν συνοδηγός και τον τραυματισμό των άλλων τριών ατόμων.

Η σύγκρουση με το διερχόμενο τρένο ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα η γυναίκα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού να τραυματιστεί θανάσιμα και να αφήσει την τελευταία της πνοή στο σημείο.

Το περιστατικό βύθισε στο πένθος την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα