Ζεφύρι: Πήρε προθεσμία ο 58χρονος κατηγορούμενος για ο βιασμό της νεαρής

Στον εισαγγελέα ο 58χρονος Ρομά που κατηγορείται για τον βιασμό της 22χρονης κοπέλας στο Ζεφύρι. Σύμφωνα με πληροφορίες γεννετικο υλικό του 58χρονου βρέθηκε πάνω στην κοπέλα που υπενθιμίζουμε ότι είχε εντοπιστεί σε κωματώδη κατάσταση σε κεντρική πλατεία στο Ζεφύρι, πριν από 10 ημέρες.

Εκτός από τον 58χρονο Ρομά που φέρεται να προμήθευσε με ναρκωτικά την 22χρονη έχει προσαχθεί και ο φίλος της. Ο φίλος της 22χρονης φαίνεται ότι τη συνόδευσε ως το σπίτι όπου έπεσε σε κώμα και στη συνέχεια βοήθησε στη μεταφορά της στον δρόμο όπου και εντοπίστηκε

Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής ο οποίος εξέτασε την κοπέλα όσο εκείνη βρισκόταν διασωληνωμένη και σε καταστολή στη ΜΕΘ στο Τζάνειο Νοσοκομείο είχε διαπιστώσει ενδείξεις βιασμού

Ο 58χρονος κατηγορείται για βιασμό  και εμπορίας ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον διακινητή στο σπίτι του οποίου, στο Ζεφύρι, είχαν πάει 12 Σεπτεμβρίου η 22χρονη μαζί με έναν φίλο της για να αγοράσουν ναρκωτικά.

Εκεί, σύμφωνα με τα όσα έχει υποστηρίξει η νεαρή κοπέλα στους αστυνομικούς, μετά τη χρήση ναρκωτικών ουσιών βρέθηκε βρέθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας λιπόθυμη στη μέση του δρόμου και δεν ήταν θέση να δώσει ακριβή περιγραφή σχετικά με το τι συνέβη.

Επιπλέον επιβαρυντικό στοιχεία για τον κατηγορούμενο, ο οποίος δεν είχε στην κατοχή του ελληνική ταυτότητα, είναι ότι και πριν από ένα χρόνο είχε κατηγορηθεί ξανά για βιασμό.

Η ίδια η 22χρονη δεν είναι σε θέση να δώσει ακριβή περιγραφή του τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα στο σπίτι του εμπόρου ναρκωτικών, ενώ η μητέρα της, η οποία μαζί με τη γιαγιά της την αναζήτησαν στις αστυνομικές αρχές έξι ημέρες αφότου η κόρη της βρέθηκε στο Ζεφύρι, υποστηρίζει ότι η κόρη της δεν έχει πέσει θύμα βιασμού αλλά τα όσα είχε διαπιστώσει ο ιατροδικαστης προέρχονταν από μετεγχειρητικά τραύματα λεπτής επέμβασης στην οποία είχε υποβληθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η 22χρονη η οποία αναρρώνει και σύντομα πρόκειται να μεταφερθεί από το Τζάνειο στο Νοκοσκομείο Αγία Όλγα, έχοντας διαρκώς στο πλευρό την οικογένειά της.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα