Αυτή είναι η 33χρονη που εκτέλεσαν μέσα στο αμάξι της στην Κηφισιά

Αυτή είναι η 33χρονη που εκτέλεσαν μέσα στο αμάξι της στην Κηφισιά

Σοκάρει η υπόθεση δολοφονίας της 33χρονης που σημειώθηκε την Τετάρτη μέσα στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας της στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με τις αρχές επρόκειτο για ένα «συμβόλαιο θανάτου» το οποίο εκτελέστηκε τα ξημερώματα, ωστόσο, η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της λίγες ώρες αργότερα, το απόγευμα.

Η άτυχη γυναίκα βρίσκονταν στη θέση του οδηγού και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, δέχθηκε τουλάχιστον 15 σφαίρες από άγνωστους δράστες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διασαφηνιστεί αν οι δολοφόνοι την περίμεναν μέσα στο γκαράζ ή την πλησίασαν μόλις πήγε να μπει σε αυτό.

Το 2009, η 33χρονη είχε συλληφθεί για κλοπές, ληστείες, παράβαση του νόμου περί όπλων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ την ίδια χρονιά είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας εις βάρος της στο Γαλάτσι.

Στις 6 Σεπτεμβρίου 2011, πιο συγκεκριμένα -διάστημα που μάλιστα ήταν έγκυος- την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο.

ατά τις ίδιες πηγές, εκείνη η απόπειρα αφορούσε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μπράβων της νύχτας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από τις αστυνομικές αρχές η 33χρονη ήταν σύντροφος μπράβου των νοτίων προαστίων, ύποπτου για την δολοφονία 43χρονου βαρυποινίτη, με το προσωνύμιο «Σαμπρέλας» ή «Καράφλας».

Η 33χρονη ήταν μητέρα ενός κοριτσιού, περίπου επτά ετών και είχε μετακομίσει στην περιοχή έναν χρόνο πριν.

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα