Ζεφύρι: Ελληνίδα η 22χρονη-θύμα ομαδικού βιασμού. Το σημείωμα στους αστυνομικούς

Ζεφύρι: Ελληνίδα η 22χρονη-θύμα ομαδικού βιασμού. Το σημείωμα στους αστυνομικούς

Συνήλθε και ανέκτησε την επαφή με το περιβάλλον η νεαρή η οποία βρέθηκε πριν από λίγες μέρες βάναυσα κακοποιημένη στο Ζεφύρι.

Πρόκειται για 22χρονη Ελληνίδα, η οποία δεν έχει μιλήσει ακόμα λόγω φυσικής αδυναμίας και τραυμάτων, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες κατάφερε να γράψει το όνομά της σε ένα χαρτί, το οποίο έδωσε στους αστυνομικούς ώστε να την ταυτοποιήσουν.

Η ίδια αναμένεται σήμερα να προσπαθήσει να δώσει κατάθεση, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και νοσηλεύεται.

Στο μεταξύ, «θολή» παραμένει η εικόνα για τις δύο γυναίκες που εμφανίστηκαν στο νοσοκομείο δηλώνοντας ότι είναι συγγενείς, (μητέρα και αδερφή) της 22χρονης, καθώς η ταυτότητά τους δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί.

Ωστόσο άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι όντως πρόκειται για τη μητέρα της νεαρής αλλά η ίδια δεν μπορεί να βοηθήσει σχετικά με το τι συνέβη στην κόρη της, καθώς δεν φαίνεται να έχουν καλές σχέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στον δρόμο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και από την εξέταση προέκυψε ότι έχει πέσει θύμα ομαδικού βιασμού, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έχει παραγγείλει ο ιατροδικαστής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα