Υπόθεση βιασμού στο Ζεφύρι: Περιμένουν να μιλήσει το κορίτσι με το τατουάζ

Υπόθεση βιασμού στο Ζεφύρι: Περιμένουν να μιλήσει το κορίτσι με το τατουάζ

Θέμα ημερών είναι να συνέλθει από το κώμα η νεαρή γυναίκα, που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στο Ζεφύρι. Γιατροί και αστυνομικοί ελπίζουν ότι θα είναι σε θέση να μιλήσει και να τους αποκαλύψει την ταυτότητά της αλλά και τι έγινε το μοιραίο βράδυ που βρέθηκε πεταμένη στην άκρη του δρόμου.   

Είναι η νεαρή γυναίκα που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στο Ζεφύρι. Στην φωτογραφία που εξασφάλισε το Star,  η κοπέλα φαίνεται ταλαιπωρημένη από την φρικτή κακοποίηση που βίωσε, είναι σε καταστολή και η  αναπνοή της υποστηρίζεται μηχανικά. Οι γιατροί ελπίζουν σε ένα θαύμα. Περιμένουν τις επόμενες ημέρες, αν όλα πάνε καλά να συνέλθει από το κώμα. Ίσως τότε καταφέρει να τους πει εάν όντως λέγεται Ελένη ή η Ξένια, όπως μαρτυράει το τατουάζ  που έχει στην δεξιά κλείδα. 

«Μπορεί να είναι το όνομα της αδελφής της, της μητέρας της ή ενός ατόμου που έχει χάσει... δύσκολο να είναι το δικό της όνομα γιατί συνήθως δεν κάνουμε το δικό μας όνομα τατουάζ», λέει ο tattoo artist Σπύρος Πεφάνης. 

Το τατουάζ πλέον λειτουργεί και σαν ένα είδος ταυτότητας. Ακόμα και η γραμματοσειρά που έχει χρησιμοποιηθεί μπορεί να αναγνωριστεί από τον καλλιτέχνη που το έχει φτιάξει.  

Κανείς μέχρι στιγμής δεν την έχει αναζητήσει, η ταυτότητά της είναι ένα μυστήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες της επίθεσης και του βιασμού να είναι τρεις. Αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες, μέχρι στιγμής όμως, τα χέρια τους είναι δεμένα. Ο νεαρός που την εντόπισε περιγράφει στην κάμερα του Star τις ώρες αγωνίας που έζησε η νεαρή από τους βασανιστές της:   

«Ήταν μέσα στα αίματα, ήταν εδώ ξαπλωμένη ζήταγε λίγο νερό  την άκουσα να φωνάζει βοήθεια.... της έδωσα νερό... την σκέπασα με μία κουβέρτα». 

Τόσο οι αστυνομικοί όσο και οι κάτοικοι της περιοχής πιστεύουν ότι η χτυπημένη κοπέλα μεταφέρθηκε από τους δράστες εδώ στην οδό Σικελιανού από άλλη περιοχή της Αττικής, για να μπερδευτούν τα ίχνη τους . 

Το DNA θα δείξει τους δράστες της κακοποίησης 

Το πρωί ο ιατροδικαστής παρέδωσε το δείγμα DNA που πήρε από τα νύχια και τα ρούχα της γυναίκας.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν βγει και οι τοξικολογικές εξετάσεις και θα φανεί εάν η κόλαση που έζησε η νεαρή γυναίκα ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών που της έδωσαν οι βασανιστές της. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα