Μέλος του Ρουβίκωνα καταγγέλλει περίεργο περιστατικό με πυροβολισμούς στα Εξάρχεια

Μέλος του Ρουβίκωνα καταγγέλλει περίεργο περιστατικό με πυροβολισμούς στα Εξάρχεια

Ένα περίεργο περιστατικό με πυροβολισμούς και τραυματισμό μίας γυναίκας, στην Πλατεία Εξαρχείων, συνέβη το βράδυ της Παρασκευής, όπως καταγγέλλει ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στη σελίδα του στο Facebook, λίγο πριν τα μεσάνυχτα ένα αυτοκίνητο σταμάτησε κοντά στην Πλατεία Εξαρχείων και ένας άγνωστος άρχισε να πυροβολεί προς την οδό Θεμιστοκλέους, την ώρα, μάλιστα, που -πάντα κατά την καταγγελία- υπήρχε αρκετός κόσμος στην περιοχή.

Το ηγετικό στέλεχος του “Ρουβίκωνα” καταγγέλλει ότι μια κοπέλα τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι και ότι της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο κατειλημμένο κτήριο του ΒΟΞ.

Η καταγγελία συνοδεύεται από φωτογραφία, με τέσσερις κάλυκες από πιστόλι, που αναφέρεται ότι συνέλλεξαν μετά το περιστατικό άνθρωποι που βρίσκονταν στην περιοχή.

Το κείμενο καταλήγει με τη φράση «η κατάσταση πλέον στην περιοχή είναι οριακή αν υπάρξει κάποια στιγμή αντίδραση, μην βγούνε οι φιλελέδες και ορισμένοι “σύντροφοι” και μας “πρήξουν τα συκώτια”. Συνεννοηθήκαμε;».

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα