Δολοφονία 51χρονου στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν δείχνει τους δράστες

Δολοφονία 51χρονου στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν δείχνει τους δράστες

Επαφή με «μπράβο» των Βορείων Προαστίων φέρεται να είχε το τελευταίο διάστημα το θύμα της εκτέλεσης το βράδυ της Δευτέρας στην Αγία Παρασκευή.  Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 51χρονος είχε... βαρύ βιογραφικό καθώς είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του για απόπειρα δολοφονίας το 2013, ενώ είχε κατηγορηθεί για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, για ληστεία το 1997 και για υπόθεση ναρκωτικών απο το 2002. Το θύμα είχε επίσης εμπλοκή και σε  δικογραφία για την υπόθεση με έκρηξη χειροβομβίδας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας ξενοδόχου στη Βούλα το 2013, ενώ είχε επίσης συλληφθεί στο παρελθόν με ληστή τραπεζών για την κατοχή όπλων. Το όνομά του επίσης συμπεριλαμβανόταν στη μεγάλη δικογραφία που είχε σχηματίσει το τμήμα Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ. το 2002. 

Το τελευταίο διάστημα ο 51χρονος δούλευε σε εμπόριο φρούτων σε υπαίθριους χώρους, ενώ όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα πυροβολήθηκε έξι φορές από εννιάρι πιστόλι. Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση το θύμα έφερε δύο τραύματα στο κεφάλι, ένα στο δεξί ώμο, ένα στον αριστερό και δύο στην τραχηλική χώρα. 

Καταθέσεις αναμένεται να δώσουν και τα συγγενικά του πρόσωπα σε μία προσπάθεια να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες στις αστυνομικές αρχές σχετικά με τις «επαφές» του θύματος, στην προσπάθεια που κάνουν να βρουν την άκρη του νήματος.

Ο χώρος που είχε παρκάρει το θύμα στην οδό Νεαπόλεως στην Αγία Παρασκευή ακριβώς έξω από το νεκροταφείο, οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως ο 50χρονος είχε προγραμματίσει συνάντηση για κάποια ύποπτη δοσοληψία.

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα