Πήδηξε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει από την αρραβωνιαστικιά του!

Σε τραγωδία λίγο έλειψε να καταλήξει ομηρικός καβγάς μεταξύ ζευγαριού τα ξημερώματα της Κυριακής στο Πήλιο! 

Η κοπέλα κλείδωσε στο δωμάτιο τον αρραβωνιαστικό της και εκείνος, θέλοντας απεγνωσμένα να φύγει, πήδηξε από το μπαλκόνι στο κενό, ευτυχώς από χαμηλό ύψος. 

Το ζευγάρι πήγε ολιγοήμερες διακοπές στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Αϊ-Γιάννη και το βράδυ του Σαββάτου βγήκε για διασκέδαση. 

Γύρω στις 03.30 επέστρεψε στο δωμάτιο, όπου άρχισε να τσακώνεται, με τις φωνές και τις ύβρεις που εξαπέλυε ο ένας στον άλλον να ακούγονται σε όλο το ξενοδοχείο. 

Κάποια στιγμή ο νεαρός ούρλιαξε σε έξαλλη κατάσταση «χωρίζουμε, φεύγω» και κατευθύνθηκε προς την πόρτα του δωματίου. 

Ομως, η αρραβωνιαστικιά του πρόλαβε να κλειδώσει και να κρύψει το κλειδί, εκλιπαρώντας τον να το ξανασκεφθεί. Εκτός εαυτού εκείνος δεν άκουγε κουβέντα και της ζητούσε να του δώσει το κλειδί, αλλά η κοπέλα ήταν ανένδοτη.

Αποφασισμένος, λοιπόν, να φύγει όσο το δυνατόν συντομότερα και με κάθε τίμημα, άνοιξε την μπαλκονόπορτα, ανέβηκε στα ξύλινα κάγκελα και πήδηξε στην αυλή! 

Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», αν και το ύψος δεν ήταν μεγάλο, καθώς το δωμάτιο βρισκόταν σε ημιώροφο, ο νεαρός χτύπησε από την πτώση, καθώς βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. 

Εντρομη η κοπέλα που είχε βγει στο μπαλκόνι για να τον εμποδίσει άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα πελάτες και προσωπικό του ξενοδοχείου να βγουν στην αυλή και να δουν τον νεαρό φαρδύ πλατύ στο έδαφος. 

Σύντομα έφτασε γιατρός από μία κατασκήνωση για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ενώ λίγα λεπτά μετά παρελήφθη από ασθενοφόρο. 

Στο σημείο βρέθηκε και η Αστυνομία, άντρες της οποίας πήραν καταθέσεις από αυτόπτες και αυτήκοες μάρτυρες, οι οποίοι ξύπνησαν άρον άρον μέσα στη μαύρη νύχτα. 

Οπως είπαν οι περισσότεροι, αν το δωμάτιο του ζευγαριού βρισκόταν σε ψηλότερο όροφο, τότε σίγουρα ο νεαρός άνδρας δεν θα τη γλίτωνε...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα