Λύγισε ο ιδιωτικός ερευνητής των δίδυμων αγγέλων. Βίντεο

Λύγισε ο ιδιωτικός ερευνητής των δίδυμων αγγέλων. Βίντεο

Μαζί είδαν για πρώτη φορά τον ήλιο... Μαζί έκλεισαν και για τελευταία φορά τα μάτια και ταξιδεύουν στο φως.

Ο επίλογος στην αναζήτηση των 9χρονων δίδυμων κοριτσιών γράφτηκε με τον πιο τραγικό τρόπο... οι ελπίδες έγιναν θρήνος... οι ελάχιστες ακτίδες φωτός στη ψυχή όλων, μετατράπηκαν σε μαύρο σκοτάδι... η αποκάλυψη της αλήθειας, ταφόπλακα σε κάθε ψήγμα αισιοδοξίας.

Η Σοφία και η Βασιλική Φιλιπποπούλου δεν βρίσκονται εν ζωή. Ο πύρινος όλεθρος τις παρέσυρε στο θάνατο.

Από τον κατάλογο των αγνοουμένων, βρίσκονται πλέον στη μακρά λίστα των θυμάτων.



''Χθες το βράδυ είχα το θλιβερό προνόμιο να ενημερωθώ μαζί με την οικογένεια απ' τους πρώτους, ότι ταυτοποιήθηκε το DNA των κοριτσιών και των γονέων του εντολέα μου, Γιάννη Φιλιππόπουλου.  Είναι μια τραγωδία ανείπωτη, μη διαχειρίσιμη. Ο πόνος αυτός δεν είναι διαχειρίσιμος'', δήλωσε στο ΣΙΓΜΑ ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας Φιλιπποπούλου.

Τα δύο αγγελούδια απανθρακώθηκαν σφιγκταγκαλιασμένα με τον παππού και τη γιαγιά τους στο οικόπεδο του θανάτου, όπου 27 άνθρωποι έχασαν την εκ των πραγμάτων άνιση μάχη με το πύρινο θεριό.

''Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν θέλαμε να πιστέψουμε ότι μπορεί να βρίσκονται τα αγγελούδια ανάμεσα στους 26, μαζί με τη σορό που βρήκαμε εμείς, ανάμεσα στις 27 σορούς// Τελικά βρέθηκαν αγκαλιασμένα τα 4 άτομα. Και όπως πολύ εύστοχα έγραψε ένας κοινός τους φίλος: ''Μαζι στη ζωή, μαζί και στο θάνατο'', πρόσθεσε ο κ. Τσούκαλης.

Μια αγκαλιά, μια ενστικτώδης κίνηση, η μόνη που τους είχε απομείνει.

Η πραγματικότητα δυσβάσταχτη, ο ανθρώπινος νους αποδεικνύεται ανίκανος να την αφομοιώσει, ακόμη και οι πιο έμπειροι, λυγίζουν. ''Έχω ζήσει χιλιάδες καταστάσεις, με τον Άλεξ, με τον Γιακουμάκη, με τον Σεργιανόπουλο. Αυτό που έχω ζήσει με τα δύο αγγελούδια, πιστέψτε με, με έχει αποδομήσει ψυχολογικά τελείως'' δήλωσε.

Αργά χθες το βράδυ (27/7), στο νεκροτομείο Αθηνών ταυτοποιήθηκαν και οι σοροί του Γρηγόρη Φύτρου και του μικρού του γιού, Αντρέα.

Πρόκειται για τον πατέρα και τον αδελφό της μόλις 13 ετών Εβίτας, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο, όταν πήδηξε στο κενό, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί.

''Η πιο δύσκολη στιγμή, που δεν σας την είπα και δεν θέλω να τη θυμάμαι, ήταν όταν με τον συνάδελφο τον Αποστόλου αντικρύσαμε το μικρό κοριτσάκι που είχε πέσει στον γκρεμό με το σκυλάκι του.. δεν περιγράφεται αυτή η στιγμή'' δήλωσε ο αρχιφύλακας της ομάδας ΔΙΑΣ Ιωάννης Παπαρής.

Διαβάστε και αυτό:  Ούτε ο θάνατος δεν μπόρεσε να τους χωρίσει. Συγκίνηση για τα δίδυμα κοριτσάκια

Βιντεο: Οι δηλώσεις του ερευνητή στο Sigmalive

Η είδηση της ταυτοποίησης των σορών των δύο κοριτσιών

sigmalive

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα