Μεσσηνία: Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της 35χρονης μητέρας. Διώκεται ο σύζυγος

Μεσσηνία: Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της 35χρονης μητέρας. Διώκεται ο σύζυγος

Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της 35χρονης μητέρας Γεωργίας Φιλοπούλου, η οποία είχε βρεθεί με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητό της στη Μεσσηνία τον Δεκέμβριο του 2016.

Νέα τροπή έχει πάρει η έρευνα για την εξιχνίαση της δολοφονίας που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Μεσσηνίας. Η Γεωργία Φιλοπούλου, μητέρα τεσσάρων παιδιών είχε εντοπιστεί από τον σύζυγό της με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητό της, σε αγροτικό δρόμο, κοντά τη Λεύκη Γαργαλιάνων. Τώρα ασκήθηκε δίωξη στον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της.

Έπειτα από μελέτη στοιχείων από τη δικογραφία, η Εισαγγελία Πρωτοδίκων Κυπαρισσία απήγγειλε κατηγορίες στον σύζυγο της 35χρονης για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας είχε αφεθεί ελεύθερος σε πρώτη φάση καθώς δεν είχε βρεθεί κάποιο στοιχείο εις βάρος του. Τις επόμενες μέρες πρόκειται να βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο άνδρας είχε βρει τη σύζυγό του νεκρή, με τραύμα εξ επαφής στο κεφάλι, στις 9 Δεκεμβρίου 2016 και ειδοποίησε τις Αρχές. Τότε, είχε πει ότι η 35χρονη, που είχε γεννήσει το τέταρτο παιδί τους την Πρωτοχρονιά του ίδιου έτους, είχε φύγει το προηγούμενο απόγευμα από το σπίτι τους κι εκείνος ανησύχησε επειδή δεν είχε επιστρέψει.

Το πρωί εκείνο, πήρε τους εργάτες του για να πάει στα χωράφια κι ένας από αυτούς είδε το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας σταθμευμένο σε έναν παράδρομο και του το είπε. Η αποκάλυψη της αλήθειας είχε συνταράξει την τοπική κοινωνία στους Γαργαλιάνους.

Τι προηγήθηκε

Όπως έχει γίνει γνωστό η Γεωργία Φιλοπούλου έφυγε το βράδυ, μια μέρα πριν βρεθεί νεκρή, από το σπίτι της μετά από άγριο καβγά με τον 55χρονο σύζυγό της. Το πρωί της επόμενης μέρας ο σύζυγός της μαζί με εργάτες, την ώρα που πήγαιναν για ελιές, βρήκαν το πτώμα της μέσα στο αυτοκίνητό της σε αγροτικό δρόμο. Η μητέρα της δολοφονημένης 35χρονης μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου είπε ότι ήταν παρούσα στον τσακωμό.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της πεθεράς της, η Γεωργία έφυγε από το σπίτι γύρω στις 9 το βράδυ. Ο άντρας της 35χρονης φέρεται να είπε στην μητέρα του για τον τσακωμό: «Δεν με θέλει, με χωρίζει, με εγκαταλείπει», ενώ μετέφερε ότι η Γεωργία του είπε: «Δεν σε γουστάρω, θα βρω κάποιον άλλο που να μου αρέσει».

Όπως αναφέρουν πληροφορίες η 35χρονη γυναίκα δούλευε σκληρά στα χωράφια και ήταν ιδιαίτερα σκληραγωγημένη. Μάλιστα, είχε επιστρέψει στις αγροτικές εργασίες δέκα μόλις μέρες μετά τη γέννηση του τελευταίου της παιδιού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα