Ρόδος: Πήγε για μασάζ και ασέλγησε πάνω της

Ρόδος: Πήγε για μασάζ και ασέλγησε πάνω της

Νεαρή στη Ρόδο που είχε πιάσει δουλειά στο μαγαζί του 49χρονου τον κατήγγειλε για ασέλγεια

Πιο μακριά απ' όσο έπρεπε ήταν τα χέρια ενός μασέρ στη Ρόδο, ο οποίος δεν αρκέστηκε στις θεραπευτικές μαλάξεις που έκανε σε μια 19χρονη από την Κρεμαστή, αλλά φέρεται να την έγδυσε και να ασέλγησε σε βάρος της! 

Ολα συνέβησαν ένα βράδυ του Μαΐου, όταν η νεαρή γυναίκα, που είχε πιάσει δουλειά στο μαγαζί του 49χρονου μασέρ, δέχτηκε να της μάθει ένα θαλάσσιο σπορ και μετά να της κάνει χαλαρωτικό μασάζ. Η κοπέλα φορούσε το μαγιό της και του είπε να της κάνει μόνο στην πλάτη. 

Ομως, σύμφωνα με τη «δημοκρατική», εκείνος της είπε να γυρίσει ανάσκελα και συνέχισε το μασάζ στο στήθος, ζητώντας της να βγάλει το πάνω μέρος του μαγιό. Η 19χρονη αρνήθηκε, αλλά ο μασέρ τής το σήκωσε και της έπιασε τα στήθη κάνοντάς της κομπλιμέντο.

Κατόπιν κατέβηκε στην κοιλιά, στα ισχία και τα πόδια, ώσπου έφτασε κοντά στα γεννητικά όργανά της. Μάλιστα, η κοπέλα υποστήριξε στους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, όπου του έκανε μήνυση, ότι της κάλυψε το πρόσωπο με μια πετσέτα, της έβγαλε εντελώς το μπικίνι και ασέλγησε σε βάρος της με τα δάχτυλά του! Η 19χρονη άρχισε να κλαίει κι εκείνος σταμάτησε, αλλά όταν έκανε να φύγει τής πρότεινε να φάνε μαζί... πίτσα! Εκείνη κάθισε μαζί του επειδή φοβόταν και έφαγε ένα κομμάτι, αλλά μετά πήρε το ποδήλατό της και έφυγε. 

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όσα του αποδίδονται χαρακτηρίζοντας τα «ψευδή και σκηνοθετημένα, για λόγους που δεν γνωρίζει», ενώ πρόσθεσε ότι παρουσιάστηκε μόνος του στις Αρχές ύστερα από απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε από συγγενή της κοπέλας και επικαλείται συγκεκριμένους μάρτυρες, που ήταν μαζί του τις ώρες που περιέγραψε η φερόμενη ως θύμα. 

Πάντως, η 19χρονη ζήτησε την απόσυρση της δικογραφίας με κατηγορούμενο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τον 49χρονο, αλλά ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών απέρριψε την αίτηση και παρέπεμψε τον μασέρ σε ρητή δικάσιμο ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου στις 26 Φεβρουαρίου 2019.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα