Εξάρχεια: Μολότοφ στο σπίτι του Φλαμπουράρη και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Εξάρχεια: Μολότοφ στο σπίτι του Φλαμπουράρη και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία το μεσημέρι της Κυριακής (13.05.2018), τα ξημερώματα, υπήρξαν συντονισμένες επιθέσεις στα Εξάρχεια.

Συγκεκριμένα για μια ακόμη φορά τα Εξάρχεια έγιναν πεδίο μάχης, με τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη να μπαίνουν και πάλι στο στόχαστρο των κουκουλοφόρων.

Το πρώτο χτύπημα ήταν στη Χαριλάου Τρικούπη κι έγινε στις 04:25 τα ξημερώματα. Πέντε λεπτά μετά, στις 04:30 πραγματοποιήθηκε και άλλη μια επίθεση από νεαρούς, στην οδό Βουλγαροκτόνου, εκεί όπου βρίσκεται του σπίτι του κ. Φλαμπουράρη. Έριξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ, οι αστυνομικοί όμως τους απώθησαν, ενώ υπέστησαν ζημιές τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Οι επιθέσεις έγιναν γνωστές από την αστυνομία την Κυριακή το μεσημέρι.

Το σπίτι του υπουργού Επικρατείας μπαίνει, για πολλοστή φορά, στο στόχαστρο των γνωστών αγνώστων.

Η επίθεση έγινε μετά τις 4:00 τα ξημερώματα, όταν ομάδα αγνώστων έφτασε στο σημείο και πέταξε βόμβες μολότοφ. Το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, φυσικά, φυλάσσεται και οι αστυνομικοί κατάφεραν να απωθήσουν τους δράστες και δεν έφτασαν μέχρι την εξώπορτα!

Από τις βόμβες μολότοφ που πέταξαν οι άγνωστοι προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, τα ξημερώματα της Κυριακής, ομάδα αγνώστων είχε κάνει (ξανά) την εμφάνισή της στη Χαριλάου Τρικούπη, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Μια δεύτερη ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε στη διμοιρία των ΜΑΤ που φρουρούν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών και χρήση κρότου – λάμψης.

Δεν υπάρχει αναφορά για τραυματισμούς απο τις επιθέσεις, ενώ δεν υπήρξε κάποια σύλληψη απο τους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα