Νέα Σμύρνη: Αν μου είχε μιλήσει, θα τη βοηθούσα, λέει η μητέρα της 22χρονης

Η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες σε πολυκατοικία της Νέας Σμύρνης, όταν μια 22χρονη πέταξε στον ακάλυπτο χώρο του κτιρίου το νεογέννητο βρέφος της έχει προκαλέσει ποικίλα συναισθήματα στο πανελλήνιο.

Η 22χρονη που αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους από τις αρχές, ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από την περιπέτειά της, ενώ εμφανίζεται μετανιωμένη για την πράξη της. Στο πλευρό της βρίσκεται μεταξύ άλλων η μητέρα της η οποία στηρίζει όσο μπορεί το παιδί της. Η ίδια σε δηλώσεις της ανέφερε ότι δεν είχε καταλάβει πως η κόρη της κυοφορούσε, ενώ επισημαίνει πως εάν το γνώριζε δεν θα άφηνε το παιδί της να πετάξει το μωρό.

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα γιατί δεν είχε κοιλιά, δεν είχε αλλάξει νούμερο στο παντελόνι. Κανένας από την πολυκατοικία δεν είχε καταλάβει ότι το παιδί μου ήταν έγκυος. Αν το είχα καταλάβει , θα το είχα αποτρέψει όλο αυτό που έγινε. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάτι τέτοιο συνέβη στο παιδί μου. Μακάρι να μου μιλούσε ακόμα και την τελευταία στιγμή, πραγματικά θα τη βοηθούσα. Αν μου το έλεγε, θα τη βοηθούσα», δήλωσε στο Epsilon Tv και την εκπομπή «Tatiana live»

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι με φοβάται το παιδί μου»

Η μητέρα της 22χρονης αποκάλυψε επίσης πως εκείνη με το διαχειριστή ήταν οι πρώτοι που είδαν το νεκρό βρέφος, ενώ μίλησε και για τη σχέση της με την κόρη της: «Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι με φοβάται το παιδί μου. Τη ρώτησα “γιατί μου το έκρυψες;” και μου λέει “μαμά , ντρεπόμουν , φοβήθηκα, δεν ξέρω πως το έκανα αυτό”. Κι εγώ και ο διαχειριστής είδαμε το μωρό , βοηθήσαμε και ήρθε η αστυνομία και το ασθενοφόρο. Κάναμε τα πάντα».

«Εισέπραξε απόρριψη από τον πατέρα της»

Παράλληλα, η μητέρα εξήγησε πως το διαζύγιο με τον πατέρα της κόρης της ενδεχομένως να την επηρέασε ψυχολογικά αλλά και στη μετέπειτα συμπεριφορά της.

«Όταν χωρίσαμε ο μπαμπάς της μικρής, ήδη είχε μια άλλη σχέση η οποία είχε παιδιά και πιστεύω πως αυτό επηρέασε πολύ τη μικρή. Έδειχνε τη φροντίδα του στα άλλα δυο παιδιά. Η πρώτη πληγή για τη μικρή ήταν ο χωρισμός μας με τον πατέρα της και η δεύτερη πληγή ήταν η απόρριψη γιατί είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της. Έβλεπα ότι το παιδί άρχισε σιγά σιγά να κλείνεται στον εαυτό του και εγώ έπρεπε να παίξω δυο ρόλους της μαμάς και του μπαμπά. Πιστεύω πως όλα αυτά έπαιξαν άσχημο ρόλο στην ψυχολογία του παιδιού και για αυτό έγινε ότι έγινε. Δεν θα την αφήσω να περάσει μόνη της αυτό τον Γολγοθά. Η πράξη της είναι αδιανόητη αλλά καταλαβαίνω τον τρόμο της», αναφέρει.

protothema

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα