Νέα Σμύρνη: Τα νέα στοιχεία της ασύλληπτης τραγωδίας με το νεκρό βρέφος

Νέα Σμύρνη: Τα νέα στοιχεία της ασύλληπτης τραγωδίας με το νεκρό βρέφος

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Νέας Σμύρνης για το νεογέννητο βρέφος που εντοπίστηκε νεκρό σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκιποννήσων το Σάββατο.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των γονέων είναι μέχρι στιγμής άκαρπες. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί ήδη από χθες έχουν «οργώσει» τα διαμερίσματα της περιοχής, ψάχνοντας πόρτα – πόρτα τα σπίτια και αναζητώντας άτομα που πιθανόν να είναι οι γονείς .

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της ΕΡΤ, το βρέφος βρέθηκε σε ένα δίχτυ μεταξύ του ακάλυπτου και του ισογείου. Ήταν μέσα σε μια ροζ τσάντα. Το εντόπισε μια ένοικος της πολυκατοικίας από το μπαλκόνι, (σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και όχι καθαρίστρια, όπως είχε αρχικά ειπωθεί) κατέβηκε από το διαμέρισμά της και διαπίστωσε πως μέσα στην τσάντα ήταν το νεκρό αγοράκι.

Αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία, με τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση να πραγματοποιούν μέχρι αυτή την ώρα έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας, τα ίχνη της οποίας έχουν εξαφανιστεί. Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αναζητούν τα ίχνη ατόμου που ίσως εμπλέκεται στην υπόθεση.

Η νεκροψία στο νεκρό αγοράκι θα πραγματοποιηθεί αύριο, κι έτσι θα δοθούν απαντήσεις ως προς τα αίτια του θανάτου, καθώς και στο αν πετάχτηκε νεκρό ή εξέπνευσε στη συνέχεια.

Το φριχτό περιστατικό ξύπνησε μνήμες ανάλογου, που συνέβη πριν από δύο μήνες στην Πετρούπολη, όταν ρακοσυλλέκτης βρήκε νεκρό νεογνό σε κάδο απορριμμάτων.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες

Οι γείτονες, όπως είναι φυσικό, είναι συγκλονισμένοι από τον τραγικό θάνατο που βρήκε ένα νεογέννητο μωράκι, το οποίο πετάχτηκε τυλιγμένο στον ομφάλιο λώρο του!

Μιλώντας στο newsit.gr, δηλώνουν έκπληκτοι, όπως είναι φυσικό από το αποτρόπαιο έγκλημα, ενώ υποστηρίζουν πως αποκλείεται ο δράστης να είναι κάτοικος της γειτονιάς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα