Άδωνις Γεωργιάδης για Eurovision: Ο ενθουσιασμός για τη δεύτερη θέση του Ισραήλ στο televoting - Ήταν μία πολιτική διαδικασία όλο αυτό

Άδωνις Γεωργιάδης για Eurovision: Ο ενθουσιασμός για τη δεύτερη θέση του Ισραήλ στο televoting - Ήταν μία πολιτική διαδικασία όλο αυτό

Λάβρος εναντίον όσων επέκριναν τη συμμετοχή του Ισραήλ στη φετινή Eurovision και όσων διαδηλώνουν για τη σφαγή στη Γάζα, εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής στην ΕΡΤ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας έδειξε σχεδόν ενθουσιασμένος από την υψηλή θέση που έλαβε η Ισραηλινή τραγουδίστρια Εντέν Γκολάν, ισχυριζόμενος ότι αντιμετώπισε μπούλινγκ από αριστερά, αριστερίστικα κινήματα και ισλαμιστές.

Επισήμανε μάλιστα ότι η Γκολάν ήρθε δεύτερη στις προτιμήσεις του ευρωπαϊκού κοινού και αυτό ήταν, κατά την άποψή του, ένα μήνυμα εναντίον του αντισημιτισμού που έχει γεννηθεί ξανά στη Δύση, όπως είπε.

Ήταν μία πολιτική διαδικασία όλο αυτό έτσι όπως εξελίχθηκε, είπε με έμφαση ο κ. Γεωργιάδης.

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε συνολικά στη σύγκρουση που εξελίσσεται στη Μέση Ανατολή, τασσόμενος με απόλυτο τρόπο, όπως κάνει πλέον εδώ και κάποιο καιρό ολοκληρώνοντας τη στροφή από παλαιότερες θέσεις του, υπέρ των πολεμικών επιχειρήσεων του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων και καλώντας όσους διαμαρτύρονται για τις σφαγές αμάχων να απαιτήσουν από τη Χαμάς την απελευθέρωση των ομήρων, ώστε να σταματήσει το Τελ Αβίβ τις επιχειρήσεις.

Παρά τις επισημάνσεις του δημοσιογράφου για τους πάνω από 30.000 νεκρούς στα Γάζα από τις επιθέσεις του ισραηλινού στρατού, επέμεινε να τηρεί μονομερή στάση, δικαιολογώντας ουσιαστικά τα εγκλήματα που διαπράττει ο Νετανιάχου.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα