Έντι Ράμα: Βίντεο από τη φιέστα του στο Κλειστό του Γαλατσίου

Έντι Ράμα: Βίντεο από τη φιέστα του στο Κλειστό του Γαλατσίου

Μήνυμα με Αλέξη Ζορμπά έστειλε ο Έντι Ράμα λίγο πριν την ομιλία του στην Αθήνα, ενώ ανάρτησε και βίντεο από το γεμάτο κόσμο και αλβανικές σημαίες Κλειστό του Γαλατσίου, όπου βρίσκονται αυτή την ώρα χιλιάδες Αλβανοί, που κατοικούν στη χώρα μας.

«Είστε κόσμος. Ζωντανά από Αθήνα», έγραψε στη λεζάντα του πρώτου βίντεο.

Με ένα δεύτερο βίντεο που είχε αναρτήσει νωρίτερα με τον Αλέξη Ζορμπά, ευχόταν καλημέρα στον κόσμο. «Σήμερα στην Αθήνα», ανέφερε ακόμη.

Σημειώνεται πως το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έχει επιστρατεύσει αστυνομικούς, ελικόπτερο και drones της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό απρόοπτο στη διάρκεια της παρουσίας του κ. Ράμα στη χώρα μας.

Συνολικά στα μέτρα για την ασφάλεια του Αλβανού πρωθυπουργού θα απασχοληθούν περισσότεροι από 1.000 αστυνομικοί: της Ομάδας ΔΙΑΣ, της Τροχαίας, της ΟΠΚΕ, της Αντιτρομοκρατικής, της Ασφάλειας και των ΜΑΤ.

Η αντιπροσωπεία του Έντι Ράμα αποτελείται από 150 άτομα, στελέχη του υπουργικού συμβουλίου, βουλευτές και περί τους 50 δημοσιογράφους.

Σημειώνεται πως στον απόηχο της πρώτης επίσημης τοποθέτησης της ελληνικής κυβέρνησης για το ζήτημα, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που τη χαρακτήρισε «μάλλον περιττή», ο Ράμα απάντησε προ ημερών στις επικρίσεις που δέχθηκε με ανάρτηση στο Χ.

«Είναι πολύ περίεργο να ακούω τις δηλώσεις της ελληνικής αντιπολίτευσης, ενώ μπορώ να κατανοήσω πλήρως την προοπτική που μεταφέρει ο Έλληνας πρωθυπουργός. Η έντονη αντίθεση στις απόψεις για το ίδιο θέμα ρίχνει φως στο γιατί κάποιοι είναι στην αντιπολίτευση ενώ σε άλλους ανατίθεται η διακυβέρνηση από τον λαό» ανέφερε στην ανάρτησή του.

«Ωστόσο, όπως σωστά τόνισε ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης, η Ελλάδα παραμένει μια δημοκρατική χώρα όπου ηγέτες από άλλα δημοκρατικά έθνη μπορούν να επισκεφθούν, να συναντηθούν με συμπατριώτες τους και να τους επαινέσουν για τη σκληρή δουλειά τους και την πολύτιμη συνεισφορά τους όχι μόνο στη χώρα που κατοικούν αλλά και στην πατρίδα τους.

Η επικείμενη επίσκεψή μου στην Αθήνα την Κυριακή, 12 (Μαΐου), δεν σχετίζεται με τα εσωτερικά θέματα της Ελλάδας, τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην Ελλάδα ή οποιεσδήποτε συγκεκριμένες αφηγήσεις που μπορεί να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των Ελλήνων πολιτικών αλλά δεν περιλαμβάνονται στην κυβερνητική ατζέντα της Αλβανίας. Αυτή η επίσκεψη είναι μέρος μιας από καιρό προγραμματισμένης σειράς επισκέψεων σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας όπου ζει μια τεράστια κοινότητα Αλβανών, για να συνεργαστώ με τους συμπολίτες μου στο εξωτερικό και να μοιραστώ την υπερηφάνεια της Αλβανίας για αυτούς και για το Όραμα για την Αλβανία 2030. Αυτό έχει μόνο να κάνει με την επίσκεψή μου στη φίλη γείτονα Ελλάδα».

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα