Το Πάσχα των αρχηγών: Ο Μητσοτάκης στην Τήνο, ο Κασσελάκης στην Κέρκυρα

Το Πάσχα των αρχηγών: Ο Μητσοτάκης στην Τήνο, ο Κασσελάκης στην Κέρκυρα

Με λίγο περισσότερο από έναν μήνα μέχρι τις ευρωεκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οι πολιτικοί αρχηγοί αναμένεται να απολαύσουν μερικές ημέρες ξεκούρασης με τις οικογένειές τους το Πάσχα.

Ωστόσο, με την επιστροφή τους στην πρωτεύουσα, η προετοιμασία για τις ευρωεκλογές θα επανέλθει, καθώς η εκλογική εκστρατεία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τα αποτελέσματα αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Που θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα περάσει τις αργίες στην Τήνο με την οικογένειά του. Επιπλέον, τη Μεγάλη Πέμπτη, παρακολούθησε τη λειτουργία των Αγίων Παθών στην Μητρόπολη Αθηνών, με εικόνες που δείχνουν τη θερμή χειραψία του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, υποδεικνύοντας μια ενδεχόμενη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ κυβέρνησης και Εκκλησίας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, βρίσκεται στην Κέρκυρα για τις διακοπές του Πάσχα. Εκτός από τις συναντήσεις και τις επαφές με τους τοπικούς παράγοντες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά του, θα συμμετάσχει στις ακολουθίες των ημερών και θα παρακολουθήσει τα παραδοσιακά πασχαλινά έθιμα του νησιού. Τη Δευτέρα του Πάσχα, επίσης, θα επισκεφτεί τους Παξούς.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παραμείνει εντός των τειχών της πόλης. Απόψε, θα παραστεί στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στο Αιγάλεω. Το Μεγάλο Σάββατο, θα παραστεί στην Ακολουθία της Αναστάσεως στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, ενώ από Δευτέρα θα ξεκινήσει περιοδείες σε όλη την Ελλάδα.

O Δημήτρης Κουτσούμπας αποφάσισε να περάσει μερικές ημέρες ανάπαυσης στην πατρίδα του, τη Λαμία.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα