Κυριάκος Μητσοτάκης: Περιοδεία του πρωθυπουργού στο Μοσχάτο εν όψει ευρωεκλογών - Δεν συγκυβερνούμε με κανέναν

Κυριάκος Μητσοτάκης: Περιοδεία του πρωθυπουργού στο Μοσχάτο εν όψει ευρωεκλογών - Δεν συγκυβερνούμε με κανέναν

Με το βλέμμα στις ευρωεκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται στο Μοσχάτο και συνομιλεί με κατοίκους της περιοχής.
Πριν την ομιλία του ο πρωθυπουργός έκανε βόλτα στο εμπορικό κέντρο του Μοσχάτου, όπου συνομίλησε με πολίτες  και καταστηματάρχες.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Μητσοτάκης  συνεχίζει τις στοχευμένες επισκέψεις ενόψει των ευρωεκλογών, στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλαρή ψήφο ή ψήφο διαμαρτυρίας.

Σημειώνεται ότι την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί το συνέδριο της ΝΔ κι αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών τα υπόλοιπα ονόματα των υποψήφιων για τις ευρωεκλογές.

«Λογοδοτούμε μόνο στον ελληνικό λαό, δεν συγκυβερνούμε με κανένα. Εσείς μας εκλέγετε, σε εσάς λογοδοτούμε», τόνισε από το Μοσχάτο, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, ο πρωθυπουργός.

«Η προσοχή της παράταξής μας είναι στραμμένη στα προβλήματα της κοινωνίας και την επίλυση τους», επισήμανε.

Στην ομιλία του, ο πρωθυπουργός είπε πως οι επερχόμενες ευρωεκλογές είναι μια ευκαιρία να δώσει ο κόσμος ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, με τον ίδιο να δηλώνει χαρακτηριστικά πως «παίρνω δύναμη από εσάς».

Μάλιστα, ο κύριος Μητσοτάκης υπογράμμισε πως αναγνωρίζει τα λάθη του ενώ αναφέρθηκε και στα επιδόματα και στην αύξηση του κατώτατου μισθού, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «η οικονομία μας είναι ξανά ισχυρή».

«Η Ελλάδα είναι μια ευρωπαϊκή χώρα. Η χώρα καλείται να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις σε περιβάλλον γεωπολιτικής αστάθειας. Μόνο η Νέα Δημοκρατία εγγυάται ασφάλεια στον τόπο. Το διαπιστώσατε και με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας. Το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο. Η συζήτηση ήταν αποκαλυπτική για το πώς τα κόμματα της αντιπολίτευσης εργαλειοποιούν μια τραγωδία και αναμοχλεύουν τα ίδια και τα ίδια», σχολίασε ο κύριος Μητσοτάκης αναφορικά με την πρόταση μομφής που κατέθεσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Θα κερδίσουμε τις Ευρωεκλογές με ποσοστό που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε όπως ξέρουμε! Τολμηρά και δυναμικά», κατέληξε.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα