Παραίτηση Μητσοτάκη και εκλογές ζητάει ο Κασσελάκης - Επιδιώκει επικοινωνιακή ρελάνς

Παραίτηση Μητσοτάκη και εκλογές ζητάει ο Κασσελάκης - Επιδιώκει επικοινωνιακή ρελάνς

Μέσω ανάρτησης στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης επιτίθεται στην κυβέρνηση και ιδιαίτερα στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ζητώντας του να παραιτηθεί. Η ανάρτηση ήρθε λίγες ώρες μετά τη θύελλα που έχει ξεσπάσει με την πρόταση δυσπιστίας, την οποία θα καταθέσει το ΠΑΣΟΚ, κατά πάσα πιθανότητα την Τρίτη 26 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε: «Καλώ τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί ήρεμα και με στοιχειώδη αξιοπρέπεια, όπως αρμόζει σε δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες και όχι σε μονάρχες και να οδηγηθεί η χώρα συντεταγμένα σε δημοκρατικές εκλογές. Και δυστυχώς αυτό πρέπει να γίνει με την παρουσία διεθνών παρατηρητών, διότι ένας πρωθυπουργός που υπό την ηγεσία του μοντάρονται στοιχεία εγκλήματος (…) δεν μπορεί να διενεργήσει αδιάβλητες εκλογές χωρίς αμφιβολία. Καλώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων για μια και μόνο φορά και να μου απαντήσει εντός 24 ωρών στο αν συμφωνεί με τον οδικό χάρτη προς την ομαλότητα που περιέγραψα».

Χωρίς να τοποθετήσει στην ουσία της πρότασης του Νίκου Ανδρουλάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης ζητάει την παραίτηση της κυβέρνησης με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας το «Βήμα της Κυριακής».

Κεχαγιά: Αυτονόητο ότι θα υποστηρίξουμε την πρόταση δυσπιστίας

Αμέσως μετά, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά με ανάρτησή της στα social media επισήμανε πως «είναι αυτονόητο ότι θα υποστηρίξουμε την πρόταση δυσπιστίας». Χαρακτηριστικά, ανέφερε πως: «Αυτονόητο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να απαλλαγεί η χώρα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ζητάμε εκλογές. Αυτονόητο ότι θα υποστηρίξουμε πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή για το καλό της κοινωνίας και της χώρας».

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα