Κυριάκος Μητσοτάκης: Καταδικάζουμε τη βάναυση τρομοκρατική επίθεση εναντίον αθώων Ρώσων πολιτών

Κυριάκος Μητσοτάκης: Καταδικάζουμε τη βάναυση τρομοκρατική επίθεση εναντίον αθώων Ρώσων πολιτών

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, καταδίκασε το μεσημέρι του Σαββάτου (23/03) την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε χθες (22/03) σε συναυλιακό χώρο της Μόσχας, με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτησή του στο Χ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε: «Η κυβέρνηση και όλοι οι Έλληνες καταδικάζουμε τη βάναυση τρομοκρατική επίθεση εναντίον αθώων Ρώσων πολιτών. Όπως σταθερά αντιστεκόμαστε στην επιθετικότητα και στον αυταρχισμό κρατών και ηγετών, έτσι μένουμε απέναντι και στην ωμή βία η οποία εκδηλώνεται με πρόσχημα θρησκευτικές ή φυλετικές διαφορές. Είμαστε με την ελευθερία, τη Δημοκρατία και τον πολιτισμό. Και η σκέψη μας με τις οικογένειες των θυμάτων και τον λαό της Ρωσίας που θρηνεί τα παιδιά του».

Η ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών

Το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας μας, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή (22/03), καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα.

Αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα αναφέρονται τα εξής: «Συγκλονισμένοι από τις τρομερές εικόνες που έρχονται από τη Μόσχα μετά τη φρικτή επίθεση στο Crocus City Hall. Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων στις οποίες εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα