ΣΥΡΙΖΑ: Κομμάτια η ΚΟ μία μέρα πριν την έναρξη του συνεδρίου – Έντονη αμφισβήτηση του Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Κομμάτια η ΚΟ μία μέρα πριν την έναρξη του συνεδρίου – Έντονη αμφισβήτηση του Κασσελάκη

Σε νέα ισχυρή περιδίνηση, με ορατό τον κίνδυνο μιας ακόμη διάσπασης έχει εισέλθει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Εν μέσω έντονης αμφισβήτησης στο πρόσωπό του από κορυφαία στελέχη, ο Στέφανος Κασσελάκης επιμένει στο ερωτηματολόγιο βόμβα που έθεσε στα μέλη του κόμματος για αλλαγή συμβόλων, ονόματος και πολιτικής ταυτότητας του ΣΥΡΙΖΑ.

Από το Λονδίνο ο κ. Κασσελάκης άφησε σαφείς αιχμές κατά των στελεχών, επιρρίπτοντάς τους εξολοκλήρου την ευθύνη για την ήττα με 20 μονάδες από τη ΝΔ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης βγήκε πολιτικώς αποδυναμωμένος από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία διήρκεσε πολλές ώρες κι εκτυλίχθηκε μέσα σε κλίμα έντασης.

Ο πρόεδρος του κόμματος δεν κατάφερε να λάβει τη «λευκή επιταγή» που είχε ζητήσει από την Π.Γ., με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ν’ ανακαλέσει τη σχετική επιστολή την οποία είχε αποστείλει στο όργανο.

Μπορεί στην έκτακτη Πολιτική Γραμματεία να κάηκε το χαρτί της μομφής στον νέο πρόεδρο από την Κεντρική Επιτροπή, ωστόσο η αμφισβήτησή του πλέον γίνεται και από στελέχη που τον στήριξαν ένθερμα όλο το προηγούμενο διάστημα και τώρα θέτουν ακόμη και θέμα μεταβατικής ηγεσίας ηγεσίας.

Ο κ. Κασσελάκης πάντως από το Λονδίνο σήκωσε το γάντι της αμφισβήτησης και έστειλε ηχηρό μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος δηλώνοντας αμετακίνητος από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και αν και εκείνος χάσει με 20 μονάδες διαφορά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα