Σε καφετέρια στο Γαλάτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε καφετέρια στο Γαλάτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε γνωστή καφετέρια στο Γαλάτσι πήγε νωρίτερα σήμερα Σάββατο (13.1.2024) το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πλαισιωμένος από στελέχη της ΝΔ, για να συναντήσει και να συνομιλήσει με πολίτες σχετικά με τα θέματα της επικαιρότητας.

«Έχουμε πολύ χρόνο και πολλή δουλειά από τώρα μέχρι και τις ευρωεκλογές. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, να τα βάλουμε με το τέρας της ακρίβειας και να αντιμετωπίσουμε εκείνους που – πατώντας πάνω σε ένα υπαρκτό παγκόσμιο πρόβλημα – εκμεταλλεύονται χρόνιες αδυναμίες της αγοράς, δεν θα ανεχθώ τον πληθωρισμό της απληστίας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Γαλάτσι.

«Έχω πει πολλές φορές ότι το κράτος έχει τους μηχανισμούς να βάλει την αγορά σε τάξη και θα το κάνουμε αυτό για να εξακολουθούμε να στηρίζουμε τα εισοδήματα των πολιτών, όπως κάνουμε συνέχεια, όταν υπάρχει πλεόνασμα. 

Δεν θα κουραστώ να το λέω, η συλλογική ευημερία – σύμφωνα με τη δικιά μας ιδεολογία – πρέπει να μετατρέπεται σε ατομική προκοπή. Ένα πράγμα να ξέρετε, οι μεταρρυθμίσεις θα προχωρούν και είναι τελικά η πρόοδος που χρειάζεται η χώρα μας για να κάνει άλμα στο μέλλον και να την καρπωθούν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους πολίτες για τη στήριξη στη ΝΔ και σημείωσε ότι είναι πολύ ενδιαφέρον ότι το κόμμα αύξησε τα ποσοστά του περισσότερο στις λεγόμενες δύσκολες λαϊκές γειτονιές, που αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση έσκυψε πάνω στα προβλήματα του κόσμου και ότι απέδειξε πως η μεγάλη λαϊκή παράταξη είναι τελικά η ΝΔ.

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα