Στέφανος Κασσελάκης: Η υποδοχή super star στη Νέα Σμύρνη και το απρόοπτο με την Ελένη Λουκά

Στέφανος Κασσελάκης: Η υποδοχή super star στη Νέα Σμύρνη και το απρόοπτο με την Ελένη Λουκά

Υποδοχή… super star, επεφύλασσαν στη Νέα Σμύρνη, στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος περίπου στις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής, πήγε στο εκλογικό κέντρο του Γαλαξία για να ψηφίσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα…

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποθεώθηκε και καταχειροκροτήθηκε από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που τον περίμεναν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, με τον ίδιο να χαιρετά χαμογελαστός, να ανταλλάζει χειραψίες και να βγάζει selfies.

Αφού ψήφισε και έκανε δηλώσεις τους δημοσιογράφους, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συνομίλησε, μεταξύ άλλων και με μία ηλικιωμένη, η οποία δεν έκρυψε τη χαρά της που τον γνώρισε. 

Το… απρόοπτο με την Ελένη Λουκά

Τα… απρόοπτα δεν έλειψαν κατά την άφιξη του Στέφανου Κασσελάκη στη Νέα Σμύρνη, καθώς του επιτέθηκε φραστικά η Ελένη Λουκά. Φορώντας μάσκα και γάντια, φώναζε “Ντροπή σου, ντροπή σου! Είσαι του σατανά!”, με εκείνον να της απαντά ψύχραιμα “Σέβομαι την άποψη σου”.

Ένταση για λίγα δευτερόλεπτα επικράτησε και με ανθρώπους που είχαν στήσει περίπτερα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς ήταν δυσαρεστημένοι για την πολυκοσμία και τον συνωστισμό στο σημείο. Ωστόσο, τα πνεύματα ηρέμησαν και ευχήθηκαν “καλή επιτυχία” στον Στέφανο Κασσελάκη.

@protothema.gr #kasselakis #syriza #ekloges #protothema #greektiktok ♬ πρωτότυπος ήχος - protothema.gr

Πηγή: newsit.gr

 
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα