ΣΥΡΙΖΑ για τη νίκη Κασσελάκη: Το καρφί Αχτσιόγλου και η απάντηση Πολάκη για αλαζονεία

ΣΥΡΙΖΑ για τη νίκη Κασσελάκη: Το καρφί Αχτσιόγλου και η απάντηση Πολάκη για αλαζονεία

Εσωκομματική κόντρα ξέσπασε μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στον πρώτο γύρο των εκλογών. Οι υποψήφιοι άφησαν αιχμές για το αποτέλεσμα και ο Παύλος Πολάκης απάντησε με «καρφιά». 

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης ο οποίος έχει στηρίξει ανοιχτά τον νικητή του πρώτου γύρου, έγραψε μεταξύ άλλων: «Άλλοι τσαλαβουτούσανε στα θολά νερά της σιωπής, της ηπιότητας-μετριοπάθειας-να μην τρομάξουμε τους κεντρώους και τελικά της μη αντιπολίτευσης. Η αλαζονεία θα πληρωθεί διπλή την άλλη Κυριακή». Το σχόλιο αποτελεί αιχμή κατά της Έφης Αχτσιόγλου που δήλωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων». 

 
Έφη Αχτσιόγλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων
«Σήμερα είναι μια μεγάλη βραδιά για την παράταξή μας», δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου μετά το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών, το οποίο την έφερε στη δεύτερη θέση. 

Η Έφη Αχτσιόγλου τόνισε πως «146.000 ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την ενδυνάμωση της Αριστεράς στη σύγχρονη εποχή, για ένα κόμμα ισχυρό που θα μας οδηγήσει στη νέα μας πορεία». 
Η κ. Αχτσιόγλου επεσήμανε ότι η συμμετοχή στις κάλπες ήταν «η καλύτερη απάντηση στους κήρυκες της ηττοπάθειας».

Παράλληλα, κάλεσε τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να προσέλθουν στην κάλπη της ερχόμενης Κυριακής, καθώς όπως σημείωσε θα είναι καθοριστική. «Θα καθορίσει αν θα δώσουμε αγώνες με πολιτικούς όρους ή όχι. Αν θα τους δώσουμε με όρους σοβαρότητας, εμπειρίας και ευθύνης», πρόσθεσε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων», υπογράμμισε η κ. Αχτσιόγλου στη δήλωσή της.

 
Κλείνοντας, ανέφερε ότι «θέλουμε να νικήσουμε το καθεστώς της δεξιάς και θα το πετύχουμε αν έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας, στην κοινή μας πορεία».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα