Σωκράτης Φάμελλος - Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Η επόμενη μέρα θα μας βρει ενωμένους

Σωκράτης Φάμελλος - Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Η επόμενη μέρα θα μας βρει ενωμένους

Ψήφισε στην Θέρμη για τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Σωκράτης Φάμελλος.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε εξερχόμενος πως «είναι μια ημέρα δημοκρατίας. Με χαρά σήμερα οι οργανώσεις και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχονται παλιά και νέα μέλη για να επιλέξουμε όλοι μαζί την επόμενη ηγεσία και να ξεκινήσουμε την επανεκκίνηση. Χρειαζόμαστε στη χώρα μας ένα αριστερό, προοδευτικό και οικολογικό κόμμα, που να μπορεί να δώσει μια πρόταση διεξόδου από τη μεγάλη κρίση που ζούμε».

Αναφερόμενος για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός χθες από το βήμα της ΔΕΘ σημείωσε: «Χθες ο κύριος Μητσοτάκης περιέγραψε αυτά που έγιναν την προηγούμενη τετραετία. Σύγχυση αρμοδιοτήτων, μετάθεση ευθυνών και δυστυχώς ένα εκτεταμένο κλίμα ανασφάλειας στην κοινωνία. Χρειαζόμαστε μια δίκαιη κοινωνία και ισχυρή πολιτεία. Δεν ακούσαμε τίποτα για τα υπερκέρδη, για την αισχροκέρδεια δεν ακούσαμε τίποτα για μια δημοκρατική, ισχυρή πολιτεία. Αυτή είναι η πρόταση μας. Μια δημοκρατική, ισχυρή πολιτεία».

Σχετικά με τα σενάρια διάσπασης, ο κ. Φλαμελλος τόνισε πως «η επόμενη μέρα δε θα βρει απλά τον ΣΥΡΙΖΑ ενωμένο αλλά θα τον βρει πιο δυνατό, ανανεωμένο γιατί αυτό είναι το θέμα. Είχαν σοβαρά θέματα να λύσουμε και εμείς για τα ποια έγινε ουσιαστικός διάλογος. Οι 5 υποψήφιοι κατέθεσαν σοβαρές προτάσεις και έχουν μπει στη ζωή του κόμματος. Θα χρειαστούμε και το συνέδριο για να διατυπωθούν όλα αυτά και σε πολιτικό λόγο. Εξάλλου το χαρακτηριστικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως πρόκειται για ένα δημοκρατικό κόμμα. Μέσα από τις δημοτικές εκλογές θα δώσουμε και άλλο μήνυμα στον κ. Μητσοτάκη».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα