Υποκλοπές: Νέες πληροφορίες για τις παρακολουθήσεις στη δημοσιότητα

Υποκλοπές: Νέες πληροφορίες για τις παρακολουθήσεις στη δημοσιότητα

Νέες πληροφορίες φέρνει στη δημοσιότητα ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Όπως αποκαλύπτει ο συντάκτης στις εφημερίδες «Το Βήμα» & «Τα Νέα», και όπως μεταδίδει το mega, σε έρευνα των κυριακάτικων αυτών εντύπων επισημάνθηκε ο ρόλος του Γενικού Γραμματέα του γραφείου του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, ο οποίος και παραιτήθηκε, σε σχέση με το ζήτημα των υποκλοπών.

Σε ερώτημα ποιοι ήταν οι στόχοι του συστήματος Predator, φαίνεται να υπάρχουν πληροφορίες ότι δύο ακόμη πολιτικοί, πιθανόν του κυβερνώντος κόμματος, ήταν στόχοι αυτού του κακόβουλου λογισμικού. Ακόμη ένας επιχειρηματίας φαίνεται να ήταν στόχος, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη.

Το δεύτερο ζήτημα που ανακύπτει είναι ότι φαίνεται να υπήρχε φυσική παρακολούθηση, ενός στελέχους  πολιτικού κόμματος από άλλο πολιτικό πρόσωπο, σε συναντήσεις του με δημοσιογράφους και με άλλα πρόσωπα που έψαχναν την υπόθεση Predator κι άλλες κρίσιμες υποθέσεις της καθημερινότητας.

Όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, μεγαλομέτοχος της εταιρείας που έχει εισάγει το Predator στην Ελλάδα εμφανίζεται προ μερικών ετών να έχει εξυπηρετηθεί από πολιτικό στέλεχος και πιθανόν από τον κ. Δημητριάδη, προκειμένου στην Κύπρο να τύχει καλής νομικής υπεράσπισης για θέμα που τον απασχολούσε και ήταν κατηγορούμενος σε μία αντιδικία μίας τράπεζας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα