Η αινιγματική ανάρτηση του Γιώργου Πανανδρέου για νέο ξεκίνημα

Η αινιγματική ανάρτηση του Γιώργου Πανανδρέου για νέο ξεκίνημα

Μετά τις αποκαλύψεις της Κατερίνας Μπατζελή, όλοι περιμένουν σήμερα μια συμβολική ημερομηνία για το ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου να ανοίξει τα χαρτιά του για το αν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ο ίδιος επέλεξε μια αινιγματική ανάρτηση.

Έγραψε ο Γιώργος Παπανδρέου:

18 Οκτώβρη 1981

Ημέρα νίκης του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας.

18 Οκτώβρη 2021

Αφετηρία νέων αγώνων για να οικοδομήσουμε μια προοδευτική προοπτική, να οδηγήσουμε με σιγουριά τη χώρα σε ένα μέλλον με μεγάλες προκλήσεις, αλλάζοντας οριστικά τη μοίρα του Ελληνικού λαού.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής μετά την ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά ότι δεν θα είναι υποψήφια για την προεδρία. Τα μάτια όλων στρέφονται στον Γιώργο Παπανδρέου και την επόμενη κίνηση του με τις πληροφορίες να λένε ότι ακόμη και σήμερα θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για πρόεδρος του Κινήματος.
Πιθανόν σήμερα να ανακοινώσει τις προθέσεις του ο πρώην πρωθυπουργός. Αυτή την ώρα επικοινωνεί με τον ευροβουλευτή  Μίμη Ανδρουλάκη.

Οι συζητήσεις έως τώρα με τους υπόλοιπους αφορούν την ενότητα της παράταξης και την διασφάλιση των διαδικασιών.

Σήμερα 18 Οκτωβρίου, δεν είναι μια τυχαία μέρα για το ΠΑΣΟΚ, καθώς συμπληρώνονται 40 χρόνια από την πρώτη κυβέρνηση που σχηματίστηκε.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ζήτησε από όλους τους πρώην προέδρους να εγγυηθούν για την ενότητα του κόμματος και ανεξάρτητα από τις όποιες προθέσεις να διασφαλιστούν οι διαδικασίες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα