Η νέα ηγεσία της ΕΡΤ: Πρόεδρος ο Ζούλας, διευθύνων σύμβουλος ο Γαμπρίτσος - Τσιόδρας στο Μαξίμου

Η νέα ηγεσία της ΕΡΤ: Πρόεδρος ο Ζούλας, διευθύνων σύμβουλος ο Γαμπρίτσος - Τσιόδρας στο Μαξίμου

Πριν από λίγο η κυβέρνηση με μια λιτή ανακοίνωση επισημοποίησε ότι θα προτείνει ως υποψηφίους για τις δύο κορυφαίες θέσεις της ΕΡΤ τον Κωνσταντίνο Ζούλα ως πρόεδρο και τον Γιώργο Γαμπρίτσο ως διευθύνοντα σύμβουλο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου «ενόψει της διαδικασίας επιλογής της νέας διοίκησης στην ΕΡΤ Α.Ε., η κυβέρνηση ανακοινώνει τους υποψηφίους που θα προτείνει για την ηγεσία του Δ.Σ: Συγκεκριμένα για τη θέση του Προέδρου προτείνεται ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας και για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ο μηχανικός ανάπτυξης τηλεοπτικών Μέσων, Γιώργος Γαμπρίτσος.»

Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε και η ανάληψη καθηκόντων Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Τσιόδρα.

«Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας. Αναπληρωτές Διευθυντές του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού αναλαμβάνουν οι δημοσιογράφοι, Γιώργος Ευθυμίου και Αργύρης Παπαστάθης» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα