Σκληρή γλώσσα από τους ΑΝΕΛ για την αποχώρηση Χρυσοβελώνη

Σκληρή γλώσσα από τους ΑΝΕΛ για την αποχώρηση Χρυσοβελώνη

Με πολύ σκληρή γλώσσα σχολίασε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ την αποχώρηση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη από το κόμμα.

Σε μια ανακοίνωσε γραμμένη σε δεύτερο πρόσωπο, ο Θεόδωρος Τοσουνίδης απευθυνόμενος στην υφυπουργό Εσωτερικών ανέφερε ότι «ο τρόπος που διαλέξατε να αυτοεξευτελίζεστε ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Αντί να σιωπήσετε και να απολαύσετε για όσο σας απομένει την υπουργική σας καρέκλα, επιδιώκετε να μας δώσετε και μαθήματα ηθικής. Μην το επιχειρήσετε άλλο κυρία Χρυσοβελώνη, γιατί πολύ απλά είναι άγνωστη λέξη για εσάς.

Και τέλος, όσον αφορά την "ηρωική" σας παραίτηση, ψεύδεστε. Καθώς προηγήθηκε η διαγραφή σας από το Κίνημα των ΑΝΕΛ. Δημοσιοποιούμε λοιπόν και το κείμενο της διαγραφής σας που σας αποστείλαμε, καθώς και τις λεπτομέρειες για την ημερομηνία και την ώρα που αυτό έγινε.

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος».

 

Παραιτήθηκε η Χρυσοβελώνη από τους ΑΝΕΛ. "Πυρά" εναντίον  Καμμένου

Μία ημέρα μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, η υφυπουργός Εσωτερικών σε επιστολή της προς τον Πάνο Καμμένο του γνωστοποιεί ότι παραιτείται από μέλος των ΑΝΕΛ.

H υφυπουργός Εσωτερικών σε επιστολή της προς τον Πάνο Καμμένο του γνωστοποιεί ότι παραιτείται από τους ΑΝΕΛ με αιχμές για την συμπεριφορά του προέδρου του κόμματος.

 «Από σήμερα παύω να αποτελώ μέλος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η θέση μου είναι πως οι προσωπικές σας επιλογές για θέματα που αφορούν κρίσιμα ζητήματα της χώρας μας, την παρουσία της κυβέρνησης, καθώς και η ατομική σας συμπεριφορά, ιδίως έναντι συναδέλφων και εμού, δεν μου αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο» αναφέρει μεταξύ άλλων η υφυπουργός Εσωτερικών.

«Πρόεδρε, οι δρόμοι μας στην πολιτική χωρίζουν διότι απλώς διαφωνούμε, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Οι επιλογές μας θα κριθούν από τους πολίτες, αλλά πρωτίστως την συνείδησή μας. Καλή μεν η φιλία, φίλτατη δε η αλήθεια» σημειώνει η υφυπουργός, και καταλήγει:

«Ιδίως, όταν αφορά στο μέλλον των συμπολιτών μας, στο συμφέρον της Ελλάδας και στην ατομική πολιτική ευθύνη, όπως ο καθένας από εμάς την αντιλαμβάνεται με την οποία οφείλουμε να αναλαμβάνουμε». 

Δείτε την επιστολή Χρυσοβελώνη:

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα