Δρίτσας: Τα συλλαλητήρια βλάπτουν στρατηγικά συμφέροντα της χώρας

Δρίτσας: Τα συλλαλητήρια βλάπτουν στρατηγικά συμφέροντα της χώρας

Αναφορά στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Θεόδωρος Δρίτσας, σημειώνοντας πως η εύρεση λύσης δεν είναι μακριά. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα συλλαλητήρια που θα γίνουν σήμερα σε 24 πόλεις της Ελλάδας, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή του.

"Είμαστε σε καλό δρόμο, η δουλειά που έχει γίνει, δεν θέλω να ευλογήσω τα κυβερνητικά γένια, αλλά είναι σοβαρή, παρά τα αντιθέτου λεγόμενα. Με προσεκτικό τρόπο έχει υπηρετηθεί η εθνική γραμμή. Είμαστε στο σημείο που φαίνονται όλα να οδηγούνται στο διέξοδο μιας κοινά συμφωνημένης λύσης" δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Θεόδωρος Δρίτσας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ερωτηθείς για τα συλλαλητήρια απάντησε "Είμαι εναντίον των συλλαλητηρίων είναι αυτονόητο, και πιστεύω όχι μόνο ότι δεν προσφέρουν, αλλά βλάπτουν πολύ τα στρατηγικά συμφέροντα της χώρας και την πατριωτική προοπτική του ελληνικού λαού. Τα συλλαλητήρια αυτά και η ταυτότητα τους δεν είναι σαφής, αλλά το παρακάμπτω αυτό, δομούνται σε ένα δίπολο πατριώτες από την μία πλευρά, ριψάσπιδες από την άλλη. Αυτό είναι το μήνυμα των συλλαλητηρίων. Εμπεδώνεται μια εθνική ανασφάλεια ως αρετή, γιατί είναι δικαιολογημένη η εθνική ανασφάλεια με όσα έχει τραβήξει ο ελληνικός λαός και με τόσες ρωγμές που έχει υποστεί η εθνική του υπερηφάνεια από τα μνημόνια. Όλα αυτά είναι κατανοητά".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα