Λάρισα: Φωτιά στα ραβασάκια του ΕΝΦΙΑ βάζουν οι πλημμυροπαθείς και ζητούν συνάντηση με Μητσοτάκη

Λάρισα: Φωτιά στα ραβασάκια του ΕΝΦΙΑ βάζουν οι πλημμυροπαθείς και ζητούν συνάντηση με Μητσοτάκη

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι πλημμυροπαθείς της Νέας Σμύρνης Λάρισας οι οποίοι παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες ήρθαν αντιμέτωποι με τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ.

Σύμφωνα με το larissanet.gr οι πλημμυροπαθείς συγκεντρώθηκαν στην οδό Σωκράτους και συμβολικά προχώρησαν στο κάψιμο των ειδοποιητηρίων του ΕΝΦΙΑ, ενώ κατήγγειλαν τον εμπαιγμό τους από την ΑΑΔΕ.

Ο Άγης Τριγάζης, μέλος της Επιτροπής Πλημμυροπαθών Νέας Σμύρνης, δήλωσε ότι «μας έστειλαν να πληρώσουμε τον άδικο φόρο του ΕΝΦΙΑ σε σπίτια πλημμυρισμένα κι ανθρώπους που δεν έχουν πάρει ακόμη ούτε δραχμή λόγω γραφειοκρατίας ή άλλων προβλημάτων. Το θεωρούμε αδιανόητο να μας λένε να ξανατρέξουμε, όταν για επτά μήνες έχουμε μαζέψει του κόσμου τη χαρτούρα για να πάρουμε τα πενιχρά χρήματα που δε φτάνουν ούτε για «ζήτω» προκειμένου να φτιάξουμε τις περιουσίες μας και να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε.

Είναι αδιανόητο να ζητείται ο ΕΝΦΙΑ, και μάλιστα ο ΑΑΔΕ να μας κουνάει το δάκτυλο. Ζητάμε εδώ και τώρα η Κυβέρνηση να δώσει λύση σήμερα. Ζητάμε από τον πρωθυπουργό να μας συναντήσει και να μας εξηγήσει γιατί αυτός ο εμπαιγμός στους κατοίκους της Νέας Σμύρνης. Θα είμαστε στο δρόμο και θα διεκδικήσουμε τα αυτονόητα. Δεν φταίμε εμείς που πλημμυρίσαμε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο».

«Πρέπει αυτή η αδικία να διορθωθεί, αφού είχαν υποσχεθεί πως θα έχουμε απαλλαγή για τρία χρόνια» υπογράμμισε ο Κωνσταντίνος Ψαρρός, επίσης πλημμυροπαθής της συνοικίας.

Πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα