Κάθε ζώδιο έχει και το κουσούρι του – Αυτό είναι το δικό σου, που πρέπει να κόψεις

Κάθε ζώδιο έχει και το κουσούρι του – Αυτό είναι το δικό σου, που πρέπει να κόψεις

Κάθε ζώδιο έχει και το κουσούρι του: Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις…

Κάθε ζώδιο έχει και το κουσούρι του! Αυτό είναι το δικό σου, που πρέπει να κόψεις!

Όλα τα ζώδια έχουν θετικά και αρνητικά στοχεία στο χαρακτήρα τους, άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο εμφανή. Πιο κάτω θα διαβάσεις ποιο είναι το πιο αρνητικό στοιχείο στον χαρακτήρα κάθε ζωδίου, το οποίο γίνεται αμέσως αντιληπτό και που καλό θα ήταν να προσπαθήσει να το βελτιώσει.

ΚΡΙΟΣ

Μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλάβεις τα συναισθήματα των άλλων. Θα βοηθούσε πολύ αν στεκόσουν για λίγο να ακούσεις και απλώς να δώσεις την καλύτερη συμβουλή που μπορείς. Πες ότι λυπάσαι, ότι νοιάζεσαι και ρώτα αν μπορείς να κάνεις κάτι για να βοηθήσεις. Να θυμάσαι ότι δεν περιστρέφεται πάντα γύρω από εσένα το κάθε τι που νιώθουν οι άλλοι. Απλώς δείξε τους ότι ενδιαφέρεσαι, προσφέροντας τη βοήθειά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Τείνεις να είσαι υπερβολικά πεισματάρης και το ξέρεις. Θα βοηθούσε πολύ να ακούσεις την άποψη κάποιου άλλου πριν αντιδράσεις και να σκεφτείς ποια μπορεί να είναι η καλύτερη λύση πριν πάρεις την απόφασή σου. Απλά σιγουρέψου ότι ακούς για να καταλάβεις, πριν απαντήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι σύνηθες με εσένα να εκφράζεις τις απόψειςσου με ιδιαίτερη έμφαση. Μάλλον χρειάζεται να εξηγήσεις το ότι ο λόγος που παθιάζεσαι τόσο όταν μιλάς είναι επειδή θέλεις να προειδοποιήσεις για τον ενδεχόμενο κίνδυνο να επαληθευθούν όσα λες. Γιατί εσύ ξέρεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ συχνά, υποθέτεις ότι οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για σένα ή ότι έχουν κακές προθέσεις. Θα βοηθούσε πολύ να μη βγάζεις συμπεράσματα εκ των προτέρων και να τους ρωτάς τι σκέφτονται ή τι νιώθουν, πριν καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι δεν δίνουν δεκάρα για σένα ή για μια συγκεκριμένη κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Θεωρείσαι από τα πιο δογματικά ζώδια, αφού συνήθως δεν είσαι ανοιχτός/ή στις απόψεις των άλλων ανθρώπων. Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο για σένα να πάρεις μια ανάσα και να ακούσεις με καθαρό μυαλό και χωρίς να θολώσει η κρίση σου. Να θυμάσαι ότι υπάρχει πάντα κάτι που μπορείς να μάθεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι ένα άτομο ιδιαίτερα κλειστό και συνήθως μπλοκάρεις επικοινωνιακά. Θα πρέπει να χαλαρώνεις όταν συναντάς νέους ανθρώπους και να είσαι πιο ανοιχτός σε καινούργιες επαφές. Θυμήσου ότι δεν χρειάζεται να τους περάσεις πρώτα από «κόσκινο» για να προσφέρεις ένα μικρό χαμογελάκι!

ΖΥΓΟΣ

Το σίγουρο είναι ότι συχνά δίνεις το δικαίωμα στους άλλους να επωφελούνται από σένα. Θα βοηθούσε πολύ να μην εμπιστεύεσαι τόσο πολύ τους νέους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σου. Καλύτερα πρώτα να αναρωτηθείς και να σιγουρευτείς για τις προθέσεις τους, πριν τους προσφέρεις οτιδήποτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία σου συνοδεύεται συχνά από μια αφόρητη ένταση. Ειδικά όταν υπάρχει μια διαφωνία ή αναπτύσσονται κάποια επιχειρήματα, θα βοηθούσε πολύ αν άρχιζες να μετράς μέχρι το δέκα, όταν νιώθεις το θυμό να σε πλημμυρίζει. Θυμήσου επίσης να αναπνέεις για να μην εκραγείς. Δεν είναι όλοι συνηθισμένοι σε αυτήν τη συμπεριφορά και μπορεί να τους τρομάξεις, γι’ αυτό πρόσεξε όταν νιώθεις πως «πνίγεσαι» από την οργή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι ένα άτομο που συχνά αντιδράει, πριν καλά-καλά το σκεφτεί. Θα ήταν καλό για σένα να διαθέσεις κάποιο χρόνο και να απομονωθείς όταν νιώθεις ότι κάτι σε έχει αναστατώσει. Έτσι θα είσαι σε θέση να συμμαζέψεις τις σκέψεις σου, προτού πεις κάτι, για το οποίο μπορεί να μετανιώσεις αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι φορές που δεν ξέρεις τι να κάνεις για να χαλαρώσεις. Θα σε βοηθούσε να αποτραβηχτείς για λίγο και να προσφέρεις στον εαυτό σου ό,τι χρειάζεται για να ξεφύγει από τη ρουτίνα των ευθυνών και της καθημερινότητας. Είναι λάθος να πιστεύεις ότι οι υποχρεώσεις σου σε στριμώχνουν και σου στερούν τη χαρά της ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πράξεις σου πολύ συχνά εκπορεύονται από την παρόρμηση, αφού έχεις μεγάλη σιγουριά για οποιαδήποτε ιδέα συλλάβει το περίφημο μυαλό σου! Όμως, μάλλον θα έπρεπε να συζητάς τις αποφάσεις σου με κάποιο άλλο πρόσωπο, προτού επιλέξεις να κάνεις κάτι που πιθανότατα δεν σε συμφέρει. Επίσης, αν δεν θέλεις να απευθυνθείς αλλού, θα βοηθούσε πολύ να καταγράψεις τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα μιας υπόθεσης.

ΙΧΘΥΕΣ

Μερικές φορές φορτίζεσαι συναισθηματικά πολύ περισσότερο από ό,τι πρέπει. Το καλύτερο θα ήταν να βγείς εντελώς έξω από μια κατάσταση που σου προκαλεί απογοήτευση. «Απορροφάς» με μεγάλη ευκολία τα συναισθήματα των άλλων και πρέπει να θυμάσαι ότι δεν είναι απαραίτητο να είσαι πάντα εκεί για όλους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα