9 νυχτερινές συνήθειες που έχουν όλα τα πετυχημένα ζευγάρια

9 νυχτερινές συνήθειες που έχουν όλα τα πετυχημένα ζευγάρια

Τα μυστικά των ζευγαριών που παραμένουν ερωτευμένα 365 ημέρες το χρόνο.

Όταν έρχεται η στιγμή που νιώθεις αρκετά άνετα με τον σύντρορφό σου, είναι το σημείο-κλειδί για να συνειδητοποιήσεις αν είναι ο κατάλληλος για εσένα!

Οι συνήθειές είναι εκείνες που βγάζουν από μέσα μας τον πραγματικό μας εαυτό, πράγμα που γίνεται έντονο τις βραδινές ώρες. Βάζεις την πιτζάμα σου, ξεβάφεσαι, τρως στο πόδι οτιδήποτε βρίσκεις μπροστά σου… Γενικά κάνεις πράγματα που δεν σκέφτεσαι με μεθοδικότητα. Αισθάνεσαι πιο άνετα, λιγότερη ανάγκη να εντυπωσιάζεις συνεχώς τον σύντροφό σου και πραγματικά χαλαρώνεις.

Ποιές είναι όμως οι συνήθειες που έχουν πολλά ζευγάρια όταν είναι μόνα στο σπίτι, σύμφωνα με τους ειδικούς;

1. Χρησιμοποιούν ταυτόχρονα το μπάνιο.

Είναι αναπόφευκτο ότι, σε κάποιο σημείο της σχέσης σας, θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το μπάνιο ταυτόχρονα, ειδικά λίγο πριν πέσετε για ύπνο. Μπορεί να έχετε τη συνήθεια να συνεχίζετενα μιλάτε μεταξύ σας ενώ βουρτσίζετε τα δόντια σας ή όταν εσύ αφαιρείς το μακιγιάζ σου.

2. Συζητούν στο κρεβάτι.

Είναι μερικές φορές δύσκολο να υπάρχει συνεχής συνομιλία κατά τη διάρκεια της ημέρας λόγω της δουλειάς, των χόμπι ή άλλων έκτακτων συναντήσεων (με γονείς, φίλους κλπ) . Ωστόσο, τα υγιή ζευγάρια χρησιμοποιούν πάντα τον χρόνο πριν πέσουν για ύπνο για να συζητήσουν για το πώς πέρασαν την ημέρα τους.

3. Είναι ιδρωμένοι και δύσοσμοι.


 
Συμβαίνει ειδικά μετά το γυμναστήριο, όπου γυρνάτε σπίτι υδρωμένοι (και κάποιες φορές οι μυρωδιές αυτές δεν είναι και οι καλύτερες!) ή έπειτα από μια πολύ κουραστική ημέρα στη δουλειά… Τα ερωτευμένα ζευγάρια που νιώθουν άνετα μεταξύ τους δεν αφήνουν ποτέ μια μικρή δυσοσμία να μπει εμπόδιο στο κρεβάτι τους. Κάνουν ένα μπάνιο και … ούτε γάτα ούτε ζημιά!

4. Κάνουν μασάζ ο ένας στον άλλον.

Ειδικά εμείς οι γυναίκες δεν έχουμε ωραιότερη συνήθεια! Όχι πως και στους άντρες δεν αρέσει να τους τρίβουμε (ειδικά μετά από μια κουραστική μέρα). Πρόκειται για έναν τρόπο να έρθουμε σε επαφή με τον σύντροφό μας και παράλληλα να τον αποφορτίσουμε από μια δύσκολη ημέρα. Και μετά …ότι ήθελε προκύψει!

5. Τρώνε από το πιάτο του άλλου.

Είναι πραγματικά μια πράξη οικειότητας! Άρχίζεις σε πρώτη φάση να ταΐζεις τον σύντροφό σου και μετά καταλήγετε να τρώνε από το πιάτο σας. Αυτή είναι μια συνήθεια που μπορεί να συμβεί στο σπίτι, στο κρεβάτι ή ακόμα και έξω, σε κάποιο εστιατόριο. Όταν ξεκινήσει να σας το απαγορεύει, κάτι τρέχει κορίτσια μου!

6. Δίνουν ραντεβού στον καναπέ.

Αντί να βγαίνουν για σινεμά ή φαγητό κάθε βράδυ (όπως τον πρώτο καιρό) τα ζευγάρια επιλέγουν να μείνουν σπίτι και να παρακολουθήσουν μια αγαπηένη τους σειρά,μια ταινία ή να περάσουν το βράδυ τους κουλουριασμένοι στον καναπέ.

7. Βοηθάει ο ένας τον άλλος όταν ετοιμάζονται για έξοδο.

Τη στιγμή που ο σύντροφός σου σε βοηθάει να κλίσεις το φερμουάρ του φορέματός σου ή σου βάφει το νύχι που πάντα λερώνεις με το μανό, είναι η στιγμή που ξέρεις ότι βρίσκεστε σε μια σχέση που διαρκώς “δένει”! Είναι πράγματα που δεν φοβάσαι να ζητήσεις ή συζητήσεις και από την άλλη όλες αυτές οι στιγμές μπορούν να προκαλέσουν απίστευτο γέλιο .Όσο πιο χαλαροί είμαστε στην σχέση μας με τον σύντροφό μας, τόσο πιο δυνατά θεμέλια βάζουμε, υποστηρίζουν οι ειδικοί!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα