Σχέσεις: Σημάδια ότι δεν σε βλέπει ερωτικά

Σχέσεις: Σημάδια ότι δεν σε βλέπει ερωτικά

Κάποιοι άνθρωποι είναι αρκετά ευγενικοί για να σου πουν ευθέως ότι δεν ενδιαφέρονται. Θα προσπαθήσουν να σ’ το δείξουν με τον δικό τους τρόπο, ο οποίος είναι σχετικά ξεκάθαρος. Εσύ, σίγουρα, δεν είσαι υποχρεωμένος/-η να αποκρυπτογραφήσεις τα σημάδια, επομένως το κάναμε εμείς για εσένα.

1. Όποτε κάνεις κάποιο σεξουαλικό αστείο ή σεξουαλικό σχόλιο είτε αηδιάζει, είτε αλλάζει θέμα, είτε σε κάνει εσένα να αηδιάσεις.

2. Αν κάτσεις κοντά του/-ης θα απομακρυνθεί ή θα νιώσεις το σώμα του/-ης αρκετά τσιτωμένο.

3. Δεν σου απαντάει ποτέ σε πιθανά ʺμεθυσμέναʺ μηνύματα. Την επόμενη ημέρα σε χλευάζει επειδή είχες πιει.

4. Αποφεύγει να πατήσει λάικ στις σέξι φωτογραφίες σου, αλλά τιμάει τις φωτογραφίες που έβγαλες με το εσπρεσάκι και φόντο το ηλιοβασίλεμα.

5. Αν σε φιλήσει για να σε αποχαιρετήσει, θα είναι σταυρωτά και στον αέρα.

6. Αν είσαι γυναίκα: Σε έχει αποκαλέσει κατά λάθος «αγόρι μου». Πχ: «Αγόρι μου πας καλά;». Ίσως σε έχει αποκαλέσει μικρή του αδερφή.

Αν είσαι άντρας: Σου λέει ότι σε βλέπει σαν μικρό της αδερφό, σε αποκαλεί γλυκάκι ή κάποιο χαϊδευτικό το οποίο προκύπτει μετά από τουλάχιστον τρίμηνο σχέσης όπως «ζουζουνάκι». Σεξουαλική ένταση: μηδέν.

Ισχύει και για τους δύο: Σε αποκαλεί φιλικά μ***κα.

7. Σου μιλάει συνεχώς για το τελευταίο του/-ης κόλλημα λεπτομερώς, σου δείχνει μηνύματα που έχουν ανταλλάξει και σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να σου έχει δείξει και φωτογραφίες.

8. Αν έχει καταλάβει ότι υπάρχει περίπτωση να ενδιαφέρεσαι, αποφεύγει τις τετ-α-τετ συναντήσεις. Συνεπώς, προτιμά τις ομαδικές μαζώξεις όπου μπορεί να ξεγλιστρήσει από αμήχανες καταστάσεις.

9. Κάνει ώρα να απαντήσει κι αν στείλεις φωτογραφία, τα σχόλια είναι είτε χλιαρά όπως: «Μια χαρά», είτε ειρωνικά «Τι γκομενάκι είσαι εσύ».

10. Δεν κοιτάει σχεδόν ποτέ τις ιστορίες σου στα κοινωνικά δίκτυα.

11. Δεν δυσανασχετεί σχεδόν ποτέ όταν σε βλέπει να φλερτάρεις, αντιθέτως σου δίνει κουράγιο. Ακόμη και αν δυσανασχετήσει θα είναι επειδή έχει –αρκετά σοβαρές- ενστάσεις για το άτομο που φλερτάρεις.

12. Δεν κάθεται ποτέ δίπλα σου.

13. Όσες φορές του/-ης έχεις δώσει ευκαιρία για να βγείτε, την έχει αποφύγει σαν αίλουρος. Για παράδειγμα, ίσως σου έχει πει ότι θέλει να πάει σε μία καινούρια έκθεση, εσύ έχεις απαντήσει «Κι εγώ». Και μετά το απόλυτο τίποτα.

14. Δεν θυμάται ποτέ αυτά που τους/-ης έχεις πει. Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν σε παρακολουθεί. Ξέρεις γιατί; Γιατί σε βλέπει φιλικά – για να μην σε παρακολουθεί κιόλας, πολύ φιλικά.

15. Σπάνια προσέχει αλλαγές πάνω σου. Ίσως αν κάνεις κάποια ακραία αλλαγή να σου σχολιάσει ότι κάτι άλλαξες.

16. Δεν τον/-ην έχεις πιάσει ποτέ να κοιτάει το σώμα σου. Ούτε έχει σχολιάσει τη φυσική σου κατάσταση.

17. Σου συμπεριφέρεται ακριβώς όπως στον υπόλοιπο κόσμο.

18. Αυτοσαρκάζεται σε ακραίο βαθμό όταν μιλάτε. Ίσως έχει αυτοσαρκαστεί και για αρκετά ντροπιαστικά θέματα.

19. Όποτε παραγγέλνετε σουβλάκια, επιλέγει να προσθέσει τζατζίκι και κρεμμύδι.

Τέλος, δεν θυμάσαι αν τον/ην έχεις δει ποτέ περιποιημένο/-η, εκτός κι αν είστε σε έξοδο με παρέα ή σε φωτογραφία.

πηγή: tromaktiko.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα