Κακός συνάδελφος: Πώς αντιμετωπίζεται η κατάσταση αυτή αποτελεσματικά

Κακός συνάδελφος: Πώς αντιμετωπίζεται η κατάσταση αυτή αποτελεσματικά

H δημοσιογράφος- παρουσιάστρια Χριστίνα Βίδου και η ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια, Έρα Μουλάκη, μίλησαν στο «Όλα για τη Ζωή μας» και στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη αναφορικά με τον κακό συνάδελφο και πώς αντιμετωπίζεται η κατάσταση.
Στην εκπομπή εξετάζεται το πρόβλημα που υπάρχει συχνά στον εργασιακό χώρο και δεν είναι άλλο από τον «κακό συνάδελφο», αλλά και πώς αντιμετωπίζεται η κατάσταση αυτή αποτελεσματικά.

Η δημοσιογράφος Χριστίνα Βίδου σχολίασε σχετικά: «Νομίζω παντού υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί συνάδελφοι, ακόμα και στις φιλίες μπορεί να υπάρξει μία κρίση. Στο δικό μας επάγγελμα υπάρχει ανταγωνισμός. Στο πλαίσιο αυτό του ανταγωνισμού μπορεί κάποιος να βγάλει μία κακή συμπεριφορά που μπορεί να επαναλαμβάνεται».

Και συνέχισε η δημοσιογράφος: «Υπάρχουν συνεργασίες που σου ”ρουφάνε” την ενέργεια. Άργησα να το καταλάβω, αλλά δεν ήξερα τι είναι αυτό που με ενοχλούσε. Όταν το συνειδητοποίησα έβαλα όρια».

Η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, κα Μουλάκη μιλώντας στην εκπομπή επεξήγησε ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός κακού συναδέλφου....

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr