Θεσσαλονίκη: Ο λήστης ήταν γλυκατζής και έκλεψε μια black forest

Θεσσαλονίκη: Ο λήστης ήταν γλυκατζής και έκλεψε μια black forest

Διαρρήκτες μπήκαν χθες βράδυ σε ζαχαροπλαστείο της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη κλέβοντας όσα χρήματα είχε στο ταμείο αλλά… όχι μόνο.
Ληστεία έγινε σε ζαχαροπλαστείο στην Θεσσαλονίκη. Ο δράστης με ένα κατσαβίδι έσπασε το τζάμι του μαγαζιού και αφού βρήκε περίπου 20 ευρώ σε κέρματα,  φεύγοντας πήρε και μία black forest.

Όση ώρα, όμως έκανε αυτές τις ενέργειες ο διαρρήκτης, οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης των έβλεπαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, καθώς χτύπησε ο συναγερμός.

Επιπλέον οι ιδιοκτήτες του ζαχαροπλαστείου καθώς διαμένουν πάνω από την επιχείρηση, την ώρα που βγήκε ο δράστης από το μαγαζί του φώναξαν, με αποτέλεσμα αυτός να πανικοβληθεί και να του πέσουν και τα κέρματα και δεν πρόλαβε να πάρει μαζί του και την τούρτα που είχε πάρει από το ζαχαροπλαστείο.

Ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ
Ο δράστης δεν δίστασε να μπει στο πρακτορείο στις 11 η ώρα το πρωί κρατώντας μαχαίρι. Κατάφερε να αποσπάσει ένα χρηματικό ποσό και την ώρα που έφευγε του έπεσε το μαχαίρι.

Με τον φόβο ο δράστης ότι θα του επιτεθούν και θα οδηγηθεί σε σύλληψη, αρπάζει το μαχαίρι και πήγε να φύγει απευθείας από την είσοδο του πρακτορείου, έχοντας μπερδέψει, ωστόσο την είσοδο με μία τζαμαρία του μαγαζιού.

Αποτέλεσμα ήταν ο δράστης να περάσει μέσα από την τζαμαρία και να γίνει «καπνός».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα