Ενώ ήμουν στο νοσοκομείο, εμφανίστηκε στο χέρι μου η Παναγία να κρατά ένα μωρό

Ενώ ήμουν στο νοσοκομείο, εμφανίστηκε στο χέρι μου η Παναγία να κρατά ένα μωρό

Η Άρτεμις Αστεριάδη πέρασε μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και μίλησε γι’ αυτήν την περίοδο στην εκπομπή Happy Day. Το γνωστό μοντέλο εξομολογήθηκε το θαύμα που βίωσε ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που αποφάσισε να επιστρέψει στο σχολείο.

«Μετά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης άρχισαν τα προβλήματα. Στα καλά καθούμενα έπαθα μια πολύ μεγάλη αποκόλληση. Καθόμουν στον καναπέ και ξαφνικά με πιάνει αιμορραγία. Έκλαιγα και έλεγα στον άνδρα μου “πάει το παιδί, το χάσαμε”. Μετά λιποθύμησα και με πήγαν στο νοσοκομείο. Είχα χάσει την πίστη μου γιατί είχα περάσει πολύ δύσκολα. Εμφανίστηκε στο χέρι μου μια Παναγία με ένα μωρό και από εκείνη τη μέρα σταμάτησε το αίμα. Το λέω και ανατριχιάζω» αποκάλυψε η Άρτεμις Αστεριάδη. 

«Μέχρι και να γεννήσω, παρέμεινα στο κρεβάτι ως την τελευταία ημέρα. Έκανα ενέσεις ινσουλίνης. Έκλαιγα πάρα πολύ, νευρίαζα και μετά ήμουν χαρούμενη. Μετά απογοητευόμουν, φοβόμουν. Αν δεν είχα τον συγκεκριμένο σύζυγο και τον συγκεκριμένο γιατρό δεν θα ήμουν μαμά. Έχω χάσει παιδί στο παρελθόν» συγκλονίζει.

«Πηγαίνω σε νυχτερινό σχολείο, πέρυσι τέλειωσα την Α’ Λυκείου. Η ζωή ήταν πολύ σκληρή μαζί μου στα παιδικά μου χρόνια και μετά από τη στιγμή που πήρα τη ζωή στα χέρια μου, όλα μου πήγαν καλά. Πήγα σχολείο για το παιδί μου, δεν μπορώ να λέω στο παιδί μου διάβασε και εγώ να μην έχω τελειώσει το σχολείο. Θέλω να είμαι παράδειγμα» κατέληξε η Άρτεμις Αστεριάδη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα