Ισόβια σε κανίβαλο που βγήκε ραντεβού με άντρα και τον σκότωσε - Έφαγε τον έναν του όρχι

Ισόβια σε κανίβαλο που βγήκε ραντεβού με άντρα και τον σκότωσε - Έφαγε τον έναν του όρχι

Ένας κανίβαλος που δολοφόνησε βάναυσα και έφαγε τα γεννητικά όργανα ενός φοιτητή καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. Ο 52χρονος Μαρκ Λατούνσκι, εμφανίστηκε ενώπιον δικαστή του Μίσιγκαν εχθές Πέμπτη (15/12) για τον φόνο του Κέβιν Μπέικον, 25 ετών, στις 24 Δεκεμβρίου 2019. Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δυνατότητα αποφυλάκισης.

Ο Λατούνσκι ομολόγησε την ενοχή του τον Σεπτέμβριο για τη δολοφονία του Μπέικον, τον οποίο γνώρισε μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Grindr, και ότι έτρωγε μέρη του σώματός του, συμπεριλαμβανομένου ενός όρχεως, στο σπίτι του στο Bennington Township. Την εξαφάνιση του 25χρονου φοιτητή, ο οποίος εργαζόταν και ως hairstylist, είχαν δηλώσει στις Αρχές οι γονείς του, όταν εκείνος δεν εμφανίστηκε στο χριστουγεννιάτικο οικογενειακό γεύμα στο σπίτι τους. (Το εκτινασσόμενο κάθισμα έσωσε τον πιλότο ενός F-35 στο Τέξας).

«Στο άρρωστο, στριμμένο μυαλό σου, μάλλον δεν πιστεύεις ότι έκανες κάτι λάθος», έγραψε η Χάνα, η μητέρα του Μπέικον. «Αυτά τα Χριστούγεννα, ελπίζω να υποφέρεις όπως εμείς».

Νωρίτερα, ο πατέρας του 25χρονου είχε πει ότι θέλει να δει τον δολοφόνο του γιου του να σαπίζει στη φυλακή.

Στην ομολογία του τον περασμένο Σεπτέμβρη ο 52χρονος κανίβαλος περιέγραψε τα γεγονότα που προηγήθηκαν της δολοφονίας με μαχαίρι του Μπέικον αλλά τις φριχτές πράξεις που διέπραξε στη σορό του άτυχου άνδρα. Ο Λατούνσκι παραδέχτηκε ότι έφαγε κομμάτια από τη σάρκα του θύματός του, μεταξύ των οποίων ένας όρχις.

Η ομάδα υπεράσπισης του 52χρονου είχε επιχειρήσει να τον παρουσιάσει πνευματικά ανίκανο να δικαστεί, ωστόσο οι Αρχές έκριναν ότι κατά τη διάπραξη του εγκλήματος ήταν ικανός να αντιληφθεί τη βαρύτητα των πράξεών του και ότι, παρότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ήξερε πολύ καλά τι έκανε, αναφέρει η Daily Mail.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν είχαν γίνει δύο ξεχωριστές καταγγελίες για τον Λατούνσκι από άνδρες που είχαν «ξυπνήσει» δεμένοι στο υπόγειο του σπιτιού του, και είχαν καταφέρει να γλιτώσουν από τα χέρια του. Ένας από αυτούς είχε πει στις Αρχές ότι πίστευε ότι ο 52χρονος τον νάρκωσε και ότι ήθελε να τον κρατήσει φυλακισμένο στο σπίτι του.

πηγή: tromaktiko.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα