Summer Bed under the Stars: Το περίεργο δωμάτιο δίχως ταβάνι που νοικιάζεται για 50 ευρώ το βράδυ

Summer Bed under the Stars: Το περίεργο δωμάτιο δίχως ταβάνι που νοικιάζεται για 50 ευρώ το βράδυ

Oι άνθρωποι του τουρισμού ετοιμάζονται σκέφτονται συνεχώς νέες ιδέες που μπορεί να «πουλήσουν» σε Έλληνες, αλλά και ξένους επισκέπτες. Κάπου στην Κρήτη, λοιπόν, υπάρχει ένα δωμάτιο διαφορετικό από όλα τα άλλα.

Το πετύχαμε εντελώς τυχαία με μια βόλτα στο Airbnb και αυτό που προκαλεί πραγματικά ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως δεν έχει ταβάνι. Κι όμως. Βρίσκεται στο Παλαιόκαστρο του Ηρακλείου της Κρήτης και το διαχειρίζεται η Γαβριέλλα Δαμιανάκη, όπως βλέπουμε στην πλατφόρμα.

Το «Summer Bed under the Stars», όπως ονομάζεται το συγκεκριμένο δωμάτιο, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρεις επισκέπτες. Διαθέτει ένα queen size διπλό κρεβάτι, αλλά κι ένα δεύτερο μονό. Έχει ιδιωτικό μπάνιο, αλλά και κοινόχρηστη κουζίνα. Απέχει μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα και 13 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο.

Παράλληλα, υπάρχει τζάκι (το οποίο δεν θα σου χρειαστεί), καθώς κι ένα μικρό σαλονάκι για να απολαύσεις μερικές στιγμές χαλάρωσης. Όπως είπαμε, το ταβάνι αποτελεί άγνωστη λέξη για το συγκεκριμένο κατάλυμα, το οποίο ωστόσο διαθέτει κουνουπιέρα στο διπλό κρεβάτι για να κρατήσει μακριά τα κουνούπια.

Η βαθμολογία του στο Airbnb αυτή τη στιγμή είναι αρκετά καλή (4.26 αστέρια), ενώ οι κριτικές του είναι επίσης θετικές. Πόσο κοστίζει τώρα η βραδιά κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό; Απ' ότι βλέπουμε είναι στα 49 ευρώ, μια τιμή που απ' ότι καταλαβαίνουμε μόνο αποτρεπτική δεν είναι για τους τουρίστες, οι οποίοι περιμένουν στην ουρά για να το κλείσουν.

Διαθέσιμες ημερομηνίες για την ώρα υπάρχουν από 22 Ιουνίου και μετά, αλλά κάτι μας λέει ότι δεν θα παραμείνουν κενές για πολύ καιρό ακόμα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα