Δε μπορείς να πιστέψεις τι βρήκαν γιατροί μέσα σε ανδρικό μόριο

Ένας άντρας από το Ιράν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, γιατί μέσα στο πέος του υπήρχε μια μπαταρία AA.

Σύμφωνα με το περιστατικό που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Urology Case Reports, ο 49χρονος από την Τεχεράνη είχε τη μπαταρία εντός του μορίου για 24 ώρες.

 
Κατά την επανεξέταση, ο ασθενής διαμαρτυρήθηκε για «επανεμφανιζόμενα συμπτώματα ερεθισμού στο ουροποιητικό, συμπεριλαμβανομένης της δυσουρίας και της μειωμένης δυνατότητας ούρησης» ανέφεραν οι γιατροί.

Κάθε φορά που προσπαθούσε να ουρήσει, ο άντρας είπε ότι ένιωθε κάψιμο.

Οι ακτινογραφίες στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν έντονο γδάρσιμο στην ουρήθρα, που μείωνε την ποσότητα των υγρών που θα μπορούσαν να ρέουν από τον σωλήνα. 

Οι γιατροί υπέθεσαν ότι οι βλάβη στους ιστούς θα μπορούσε να έχει προκληθεί από τα τοξικά υγρά της μπαταρίας.

Ο ασθενής δεν αποκάλυψε ποτέ πώς του ήρθε η έμπνευση για να τοποθετήσει τη μπαταρία στο πέος του, ωστόσο, σύμφωνα με τους χειρουργούς, οι ασθενείς τοποθετούν αντικείμενα στην ουρήθρα τους για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένων και ψυχιατρικών παθήσεων, της αυτοϊκανοποίησης, χρήση ουσιών, ακόμα και για λόγους αντισύλληψης. 

Για όσους πάντως σκοπεύουν να μιμηθούν τον άντρα, οι γιατροί προειδοποιούν ότι το να αφήνεις μπαταρίες για μεγάλα χρονικά διαστήματα θα μπορούσε να προκαλέσει μόλυνση, γάγγραινα, ακόμα και δυσλειτουργίες στύσης, σύμφωνα με τη μελέτη.

Οι γιατροί, για να εμποδίσουν τη μόνη βλάβη, άνοιξαν χειρουργικά το περίνεο του ασθενή –τον ιστό που συνδέει το πέος με τον πρωκτό– ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στην ουρήθρα χωρίς να προκαλέσουν βλάβη στους όρχεις.

Ο άντρας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από περίοδο παρακολούθησης τριών εβδομάδων, ενώ επανεξέταση έπειτα από έξι μήνες έδειξε ότι είχε αναρρώσει πλήρως.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα